fiska1 28.02.08, 20:24 Czy mozna wziąć Smectę w czasie ciąży. jestem w 28 tyg. i zastanawiałam się czy w razie biegunki mogę to brać. Mówię tu o 1 saszetce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma.malina Re: Smecta w ciąży? 28.02.08, 22:25 Mi lekarz pozwolił wziąć. Ten lek jest bezpieczny , podaje sie go tez noworodkom Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-1974 Re: Smecta w ciąży? 29.02.08, 08:28 Przechodziłam w ciąży też około 28 tc grypę jelitową i smecta była jedynym lekarstwem które mogłam brać bezpiecznie nawet 3-4 razy dziennie (to było zalecenie lekarza). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gawliki Re: Smecta w ciąży? 29.02.08, 11:56 no wlasnie,moja mala przechodzila teraz jelitowke a mnie dzis zaczyna mulic,jestem w 21tyg czyli tylko smecta?a krople mietowe???? Odpowiedz Link Zgłoś
edyta-1974 Re: do gawliki 29.02.08, 13:05 Jeżeli chodzi o młdłości to ja również przechodziłam to wszystko razem z dzieckiem i lekarz pozwolił mi brać krople które przepisał synkowi (zadziałały rewelacyjnie i na mnie i na synka aż żałowałam że ich nie miałam w pierwszym trymestrze Nazywają się Vomitusheel i są homeopatyczne. Ja je miałam przepisane na receptę ale sprawdziłam teraz na pudełku i pisze na nich produkt leczniczy wydawany bez recepty. Nie są tanie bo cena na nich jest 28,50. Ale myślę że teraz przy tych cholernych "grypach jelitowych" warto je mieć w domu. Odpowiedz Link Zgłoś