sylvia22 07.06.08, 10:48 Dziewczyny, jestem w 14 tc i od 2 dni mam mniejszy brzuch niz do tej pory. Oczywiście wyobrażacie sobie jak się nakręcam. Może też tak miałyście? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia22 Re: mniejszy brzuch - pomocy 07.06.08, 10:52 Podciągam czekam na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
iwosia2008 Re: mniejszy brzuch - pomocy 07.06.08, 12:09 Nakręcasz się... może poprostu wzdęcia Ci zeszły co za tym idzie zmniejszył Ci się brzuch. Nie krwawisz to jest dobrze. Nie szukaj sobie zmartwień na siłę bo zwariujesz. Jesteś w ciąży to się nią ciesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia22 Re: mniejszy brzuch - pomocy 07.06.08, 12:37 Oby, oby. Mam nadzieję. Poczytałam troche na anglojęzycznych forach. Dziewczyny pisały , ze sa ' szczuplejsze' i 'tęższe ' dni w ciązy. W każdym razie dziekuję Ci . Odpowiedz Link Zgłoś
monika_stg Re: mniejszy brzuch - pomocy 07.06.08, 13:50 Myślę,ze nie masz się czym przejmować..kształt i wielkość brzucha się zmienia.Ja tez tam miałam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
darkym Re: mniejszy brzuch - pomocy 07.06.08, 17:54 Ja tez mialam takie wrazenie ze moj brzuszek w pewnym momencie zaczol sie zmniejszac ale to chyba tylko nasze przewrazliwienie albo rzeczywiscie zeszly jakies wzdecia Nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
jadziunia5 Re: mniejszy brzuch - pomocy 08.06.08, 06:56 no ja mam to samo, 13 tydz. a ja co drugi dzien kaze mezowi sprawdzac czy aby na pewno mam ten brzuch, przysiegam, moim zdaniem to nie złudzenie, ten brzusio sie zmienia w dwie strony..nie tylko sie zwieksza..jutro usg..trzymajcie kciuki za moje malenstwo! Odpowiedz Link Zgłoś