ksel 25.09.03, 14:22 czy któraś z Was robiła badania u DR.Dudarewicza i czy możecie coś napisać na ten temat. Słyszałam że to świetny fachowiec w dziedzinie diagnostyki prenatalnej nieinwazyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kia24 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 02.10.03, 13:45 Z czystym sumieniem mogę polecić dr Dudarewiczaa. Faktycznie kompetentny, miły, chętnie odpowiada na pytania. Sprawdza wszystko: rozwój półkul mózgu, symetrię twarzy i oczodołów, rozszczep wargi i podniebienia, serduszko, żołądek, nerki, przeziernośc karkową i na pewno o czymś jeszcze zapomniałam. Opis badania (prawidłowego) zajmuje kartkę A4. Ja byłam bardzo zadowolona, była to moja druga ciąża i pierwszy raz spotkałam się z takim dokładnym badaniem. Dr Dudarewicz jest też specjalistą w diagnostyce genetycznej (USG) także w razie co (odpukać). Można wziąć ze sobą kasetę VHS. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkagb Re: dr Dudarewicz z Łodzi 09.10.03, 19:57 A powiedzcie mi ile kosztuje badanie usg, i ile się dopłaca za nagranie. Ja do tej pory mam jedno badanie za sobą u dr Kozarzewskiego, też podobno świetnego specjalisty w usg prenatalnym pozdrwiam Dorotka mama Kacpra i kwietniowego maleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
kia24 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 10.10.03, 09:46 W zeszłym roku 60,- PLN bez dopłat za nagranie. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 12:39 Byłam już na dwóch USG u dr. Dudarewicza, za tydzień idę na następne. Według mnie to świetny fachowiec i bardzo miły człowiek. Kieruje do niego wielu ginekologów z różnych szpitali. Ma bardzo dobry sprzęt do USG (wnawet dla laika obraz USG jest bardzo czytelny)i jest na prawdę kompetentny. Jest to ponoć jeden z najlepszych specjalistów w Łodzi od USG. Specjalizuje się również w genetyce. Robiłam u niego prenatalne badanie nieinwazyjne. Z czystym sumieniem mogę go GORĄCO polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 17:54 Dziewczyny, wiecie może jaki jest numer tel. stacjonarnego (o ile w ogóle jest) do dr-a Dudarewicza? Ja również słyszałam o nim wiele korzystnych opinii i chcę umówić się na wizytę, ale nie mogę się dodzwonić. Posiadam tylko nr. komórkowy podany na jego stronie internetowej. medunia Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 19:01 Telefon (w godzinach przyjęć): 639-96-24 Telefon komórkowy: 603 166 978 godziny przyjęć: 16.00 - 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 19:03 Sorki, ale coś mi przerwało wiadomość godziny przyjęć: poniedziałek i środa 16.00 - 18.00 piątek 15.00 - 18.00 ul. Jaracza 19 Łódź Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 19:01 Telefon (w godzinach przyjęć): 639-96-24 Telefon komórkowy: 603 166 978 godziny przyjęć: 16.00 - 18.00 Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: dr Dudarewicz z Łodzi 03.10.03, 19:16 Dzięki za numery. Myślisz, ze wypada dzwonić na komórke, żeby się umawiać na wizytę? Chciałam się umówić na poniedziałek, a nikt nie odbierał jak dzwoniłam tam przed 18 (na stacjonarny), a jutro nieczynne. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 04.10.03, 11:21 Myślę że wypada. Skoro podaje numer komórki to pewnie traktuje ją jako służbową. Ja zawsze dzwoniłam na komórkę (rano). Gdybyś jednak nie mogła się dodzwonić to możesz przyjść nieumówiona, ale wtedy musisz się liczyć z tym że czekasz do bólu aż przyjmie wszystkie pacjentki które były umówione. Wszystkie pacjentki umówione mają pierwszeństwo przed tymi nieumówionymi. W przypadku kobietek nieumówionych obowiązuje kolejność przyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: dr Dudarewicz z Łodzi 06.10.03, 17:03 Dzięki za odpowiedź. Wreszcie się dodzwoniłam, ale nie było łatwo. Na komórkę, bo na stacjonarnym nikt nie odbiera. Niestety na środę ma już komplet, więc idę nie umówiona, ale zapewnił mnie, że zostanę przyjęta. Pozdrawiam. medunia Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 08.10.03, 10:37 Ja idę w poniedziałek. Dodzwoniłam się za pierwszym razem - może mam szczęście Nie mogę się doczekać - to trzecie moje USG (i chyba ostatnie) ale strasznie jestem ciekawa czy potwierdzi się płeć dziecka. Na USG było widać że to dziewczynka (doktor zastrzegł ryzyko pomyłki na 5%). Wszyscy znajomi wróżą mi chłopca (z różnych znaków na niebie i na ziemi ) ale ja wierzę medycynie a nie intuicji znajomych Zobaczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
medunia Re: dr Dudarewicz z Łodzi 10.10.03, 18:33 Jestem zachwycona wizytą. Siedzieliśmy u niego z mężem prawie godzinę. Wszysko nam pokazał, wytłumaczył i odpowiedział na milion pytań. Trochę gorzej mu poszło z pobieraniem krwi... Ale pobrali mi w laboratorium i czekam na wynik (test PAPP-A). medunia Odpowiedz Link Zgłoś
deionarra Re: dr Dudarewicz z Łodzi 11.10.03, 23:46 Świetny, świetny, świetny specjalista... miły, ciepły, przeuroczy... no i ten gestcałowanie w pacjętek w rękę Odpowiedz Link Zgłoś
dorotkagb Re: dr Dudarewicz z Łodzi 13.10.03, 13:34 On prowadzi Twoją ciążę? Ile kosztuje taka godzinna wizyta? Pracuje ten lekarz w jaki szpitalu? Przepraszam za tyle pytań pozdrawiam Dorotka Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 14.10.03, 11:49 Nie wiem czy pytanie było do mnie, ale na wszelki wypadek odpowiem Dr Dudarewicz nie prowadzi mojej ciąży chodzę do niego na USG (i byłam na nieinwazyjnych testach genetycznych - test PAPP-A). USG kosztuje 70 zł. Ma świetny sprzęt i jest rewelacyjnym fachowcem - na ostatnim USG pokazywał nam nawet, że dziecko ma już włosy na głowie Oczywiście płeć się potwierdziła. Nie wiem w jakim szpitalu przyjmuje ale niewątpliwie jest pracownikiem jakiegoś szpitala - możesz zadzwonić i zapytać go osobiście. To na prawdę przemiły człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
dollores1 Re: dr Dudarewicz z Łodzi 14.10.03, 12:09 Oczywiście znowu za wcześnie wysłałam odpowiedź Chciałam ci podać jeszcze kilka jego adresów: www.genetyka.hg.pl e-mail: dudarew@hoga.pl tel: 603 166 978 Odpowiedz Link Zgłoś