habibi-feno 30.07.08, 10:53 WItam, Jestem w 36 tyg.i mam pytanie przejechalam sie jakis kilometr po nierownej drodze-nie bylo innej mozliwosci,czy to moglo spowodowac wstrzas dla malucha w brzuchu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiak37 Re: jazda po wertepach 30.07.08, 11:09 masz troche oleju w glowie?Jezeli masz to pomysl troche,to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: jazda po wertepach 30.07.08, 12:53 Ze Ci sie chce tracic czas na takie komentarze...Kazdy ma prawo zapytac,nie odpowiadasz na pytanie to sie nie odzywaj wogole,szkoda czasu.I powodzenia życze... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulinka78 Re: jazda po wertepach 30.07.08, 12:30 nieeeee no luzzzzzz! Wstrząs to by był jakbyś leciała ze spadochronem i by ci się nie otwarł Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: jazda po wertepach 30.07.08, 12:54 Dzieki Kasiu za dobre słowo-pierwsze dziecko to i stres spory... Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 Re: jazda po wertepach 30.07.08, 13:54 Wiesz habibi - na tym forum wiekszosc czeka na swoje pierwsze dziecko, a tylko niektorym szkodzi wszystko na dzidzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mruczinda Re: jazda po wertepach 30.07.08, 13:00 Nie, dzidziusiowi napewno przez to nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: jazda po wertepach 30.07.08, 14:09 Jak jeszcze nie ma efektów to już nie zaszkodzi Chodzi głównie o to, że taka przejażdżka nie musi ale może wywołać skurcze i tym samym przedwczesny poród. O ile faktycznie Cię wytrzęsło, bo różnie ludzie pojmują wertepy, dla niektórych wertepami to 100 metrów po delikatnych kocich łbach a dla innych 2 kilometry po drodze suto usłanej nierównymi kamieniami, kiedy po zejściu z roweru dalej szczękasz zębami generalnie lepiej omijać a póki co, skoro nadal tu siedzisz, nic się nie stało. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: jazda po wertepach 30.07.08, 14:48 była to piaszczysta droga z dołami i dlatego sie denerwowałam.Dziekuje za komentarz i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś