marta.szramka 08.10.03, 13:37 Przeczytałam swego czasu, że od 2004 roku ZZO ma być za darmo (normalna usługa medyczna). Artykuł był bodaj w Przyjaciółce. 2 pytania: CZY TO PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majcia74 Re: ZZO za darmo 08.10.03, 13:50 Też się dopiszę do Twojego pytania. Jak to jest z tym zzo po nowym roku? Maja i groszek /26tyg./ Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: ZZO za darmo 08.10.03, 14:00 nie za darmo tylko refundowany słyszałam o tym ale nie znalazłam na razie nic na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
m_drago Re: ZZO za darmo 09.10.03, 14:16 Ja wiem, że w szpitalu gdzie zamierzam rodzić (ul.Polna w Poznaniu) takie znieczulenie jest bezpłatne. Jest to infromacje od anestezjologaz tamtejszego szpitala Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pyzapyza Re: ZZO za darmo 09.10.03, 14:31 Ooo, bo ja z Poznania jestem, co prawda nastawiam się na Raszeję, ale czy za darmo jest na życzenie? Bo ze wskazań to zawsze jest za darmo z tego co wiem (np. nadciśnienie, cukrzyca w pewnych przypadkach) - tak się dowiedziałam od lekarza. Tyle, że oczywiście taki przypadek jest pewnie 1 na 10000 rodzących, że mają wskazanie do ZZO. Czy ktoś wie coś więcej, bo moja lekarka nic nie wiedziała o tym??? Odpowiedz Link Zgłoś