kaaaa Re: nagly lęk a ciąża 10.10.03, 21:22 przepraszam,ze bez tresci, ale nacisnęłam niechcacy enter i post sie zarejestrowal Dzis mialam jakies niezbyt mile zdarzenie...zazywajac calkiem milej kąpieli nagle zaczela leciec goraca para i wrzaca woda pod cinieniem z pieca gazowego wprost do wanny. Nie dalo sie tego zakrecic. Oczywiscie wyskoczylam na przedpokoj w locie zupelnie nago, ale przestraszylam sie przeokropnie martwie sie czy to nie zaszkodzi (nagle przerazenie) mojemu maluszkowi...(22 tydzien c.) Napiszcie prosze jaki to moglo miec wplyw na dzieciaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniamaria1 Re: nagly lęk a ciąża 10.10.03, 21:35 hej!! moim zdaniem to najwazniejsze nie przejmowac sie i nie zadreczac myslami, ze moglo zaszkodzic, sama jestem w 14 tygodniu ciazy i chwilami zdazlylo mi sie wystraszyc, ale wtedy gleboko zaczynam oddychac, probuje sie uspokoic klade reke na brzuszek i mowie ze juz spokojnie kochanie wszystko dobrze)) u mnie to dziala tzn. ja sie uspokajam i mysle ze jak i ja to i moja dzidzia)) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kaaaa Re: nagly lęk a ciąża 11.10.03, 10:41 dzieki, dzis juz mi lepiej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś