lili-a31 11.09.08, 09:29 Czy AFI- 8 w 20tc jest okey czy to raczej mało? Wyczytałam że norma to od 8-20??? Czy to AFI będzie rosło w miarę ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaatam Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 09:42 ja nie wiem, ale sama sobie przeciez odpowiedzialas (ze w normie). hehe, no widzisz, a tak sie zamartwiasz w innym watku, ze za duzo wody pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-a31 Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 10:29 Hehehe ale dobra pamięć.... w innym wątku i na innym forum a kwestie związane z ilością wód płodowych mogą niekiedy okazać się bardzo poważne i średnio mi do śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 11:44 Dolna granica normy to 5. Wiem, bo niestety pęknął mi pęcherz (w 22 tc) i miałam AFI w granicach 0-1 Odpowiedz Link Zgłoś
mamawif Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 11:43 Wg moich informaji norma AFI to 5-20 Miałam w ciąży AFI 25, wszystko skończyło się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
wiki20051 Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 12:22 A czy ty chodzisz do gina robic badania czy robisz je sama???? Bo po watkach jakie zakładasz na forum wnioskuje, ze albo: - wykonujesz je sobie sama - twój lekarz to niemowa i nie udziela żadnych informacji - jesteś mocno zeschizowana lili-a31 napisała: >Wyczytałam że norma to od 8-20??? no to skoro masz 8 to chyba w normie, nie?? > Czy to AFI będzie rosło w miarę ciąży? niekoniecznie moze ale nie musi. Odpowiedz Link Zgłoś
lili-a31 Re: Ilość wód płodowych- 20tc 11.09.08, 12:56 JA twoich wątków nie przeglądam, bo po co? Nie obchodzi mnie co piszesz. Ale faktycznie zauważyłam, że są osoby którym się chce przeglądać, zliczać, analizować czyjeś wątki, zmieniające nicki... Nawet by mi to do głowy nie przyszło. Współczuję Ci, nie chciałoby mi się... A w sumie to z istnienia forum mogłoby wynikać że lekarze większości dziewczyn to niemowy, że każda jest zeschizowana....ponieważ to forum, na którym można zadać pytanie i na pewno nie będę pytać o twoją zgodę Odpowiedz Link Zgłoś