wonsz 12.08.03, 11:33 Wyciagnela moje zdjecie. A nawet trzy. Teraz juz wszyscy na tym i innym forum dowiedza sie, ze tak naprawde jestem pryszczatym trzynastolatkiem. :))) K. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gal_ja Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:35 Twoje fotki są już oferowane na Allegro. :) Pzdr. Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:39 gal_ja napisał: > Twoje fotki są już oferowane na Allegro. > :) Ile jestem wart? K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:42 wonsz napisał: > Ile jestem wart? Licytacja się dopiero zaczyna. Pewien miłośnik fauny dopytuje się czy te fotki są przed czy po wylince... Nie wiesz o co mu chodzi? Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:47 gal_ja napisał: > wonsz napisał: > > > Ile jestem wart? > > Licytacja się dopiero zaczyna. Pewien miłośnik fauny dopytuje się czy te fotki > są przed czy po wylince... Zboczeniec!!! K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:51 wonsz napisał: > > Zboczeniec!!! Całkiem możliwe, internet pełen jest takich. :) Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:09 gal_ja napisał: > Całkiem możliwe, internet pełen jest takich. Cicho, bo sie wyda! K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:41 wonsz napisał: > > Cicho, bo sie wyda! Niee... Wonsz... Ty? Gal > > K. > Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:47 gal_ja napisał: > Niee... Wonsz... Ty? Nie wiedziales? Myslalem, ze on Ci powiedzial po tym, jak spotkal sie z nia i ta druga, co wiesz, przyjechala do niej zobaczyc jego kumpla i tez tego goscia co sie kolo niej platal i mial takie srebrne to, takie srebrne, wiesz, podobne do zoltego ktore ja mialem ale oddalem mu w zamian za informacje dla Ciebie. To juz wiesz? K. Odpowiedz Link
gal_ja Re: Stalo sie... 12.08.03, 13:16 wonsz napisał: > > Nie wiedziales? Myslalem, ze on Ci powiedzial po tym, jak spotkal sie z nia i > ta druga, co wiesz, przyjechala do niej zobaczyc jego kumpla i tez tego goscia > co sie kolo niej platal i mial takie srebrne to, takie srebrne, wiesz, podobne > do zoltego ktore ja mialem ale oddalem mu w zamian za informacje dla Ciebie. > > To juz wiesz? Teraz to taaak. Wszystko jasne. Nie mogłeś tak od razu? Gal Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:40 mha1 napisała: > i w takim wieku ciągasz druty przez rurę? > :) To nie ja, psem pani. To moj starszy brat blizniak :))) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:44 > To nie ja, psem pani. To moj starszy brat blizniak :))) Acha! To w porządku. A pryszczami się nie martw :) Zdjęcia można wyretuszować... Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:48 mha1 napisała: > > To nie ja, psem pani. To moj starszy brat blizniak :))) > Acha! To w porządku. A pryszczami się nie martw :) Zdjęcia można wyretuszować.. Po retuszu zostanie mnie mniej niz niebiesko :))) K. Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:07 mha1 napisała: > to domaluj coś, jak będzie za mało :) troche tla :))) K. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:36 Wonszu, chcę Cię poznać. Mam 11 lat jeszcze nie mam trądziku, ale wiedz, ze Twój mi nie przeszkadza, chyba, że masz różowaty. Zbieram nalepki i karteczki z notesików. jak chcesz, to możesz mi nosić plecak do szkoły Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 11:38 mamalgosia napisała: > Wonszu, chcę Cię poznać. Mam 11 lat jeszcze nie mam trądziku, ale wiedz, ze > Twój mi nie przeszkadza, chyba, że masz różowaty. Zbieram nalepki i karteczki z > > notesików. jak chcesz, to możesz mi nosić plecak do szkoły Droga Malgosiu. Niestety, chodze od tygodnia z Julka z czwartej ce. Ona jeszcze o tym nie wie, wiec sie nie wygadaj, co? K. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:05 Czyli nici z chodzenia z Tobą. 11 lat i nie miałam jeszcze chłopaka Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:06 mamalgosia napisała: > Czyli nici z chodzenia z Tobą. 11 lat i nie miałam jeszcze chłopaka Nie mow, ze jestes jeszcze ta, no, na dz... :) K. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:23 Nie wiem , o czym mówisz. Czy chodzi Ci o to, czy się juz całowałam? Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:26 mamalgosia napisała: > Nie wiem , o czym mówisz. No tak,widac, ze jeszcze jestes za mloda... Ja wole starsze, najlepiej takie dwunastki :))) K. Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:46 Dobra, w takim razie znajdę sobie inneg. takiego, któremu nie będę musiała wybaczaś pryszczatego dzioba Odpowiedz Link
wonsz Re: Stalo sie... 12.08.03, 12:51 mamalgosia napisała: > Dobra, w takim razie znajdę sobie inneg. takiego, któremu nie będę musiała > wybaczaś pryszczatego dzioba Nie obrazaj sie, mala! Dorosniesz, zdasz do szostej klasy to pogadamy :) K. Odpowiedz Link
wonsz I jeszcze... 12.08.03, 11:50 Ta ona wyslala mi jej zdjecie. Jestem pod wrazeniem. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 11:58 > Ta ona wyslala mi jej zdjecie. To teraz Ty wystaw na allegro. Jak jesteś pod wrażeniem, to może się opłaci :))) Niech ta ona się nie gniewa!!!! To żarty!!!! Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:07 mha1 napisała: > > Ta ona wyslala mi jej zdjecie. > To teraz Ty wystaw na allegro. Jak jesteś pod wrażeniem, to może się opłaci :)) Jeszcze tu przyleci i leb urwie... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:11 > Jeszcze tu przyleci i leb urwie... To się ładnie przyklei z powrotem :) Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:13 mha1 napisała: > > Jeszcze tu przyleci i leb urwie... > To się ładnie przyklei z powrotem :) Byle nosem do przodu :) Co kropelka... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:16 > Byle nosem do przodu :) Najwyżej będzie orginalnie :) > Co kropelka... Hahaha lubię to hasło :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:22 mha1 napisała: > > Byle nosem do przodu :) > Najwyżej będzie orginalnie :) Tak, ale jak niewygodnie isc lub prowadzic jakakolwiek maszynerie! :)) > > Co kropelka... > Hahaha lubię to hasło :))) Siedzi mi we lbie. Nie chce zrobic miejsca na odpowiedzi do egzaminu :) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:25 > Tak, ale jak niewygodnie isc lub prowadzic jakakolwiek maszynerie! :)) Poradziłbyś sobie :) Potrzeba matką wynalazków :)))) > Siedzi mi we lbie. Nie chce zrobic miejsca na odpowiedzi do egzaminu :) Ja ostatnio tez je wspominałam :))) Cóż to za egzamin???? Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:31 mha1 napisała: > Cóż to za egzamin???? Piec egzaminow panstwowych: elektronika ogolnie, radiokomunikacja, radionawigacja, autopilot i przepisy regulujace cale to zamieszanie. Najglupsze jest, ze juz raz to zaliczylem. I wymog zdawania dwa razy zniesli tydzien po moim pierwszym zaliczeniu, wiec ja jestem jednym z ostatnich objetych starymi przepisami. Grrr... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:33 > Piec egzaminow panstwowych: elektronika ogolnie, radiokomunikacja, > radionawigacja, autopilot i przepisy regulujace cale to zamieszanie. A co ciekawego studiujesz? > Najglupsze jest, ze juz raz to zaliczylem. I wymog zdawania dwa razy zniesli > tydzien po moim pierwszym zaliczeniu, wiec ja jestem jednym z ostatnich > objetych starymi przepisami. Grrr... Nie ma to jak być w czepku urodzonym :)))) I pewnie teraz się uczysz? Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:37 mha1 napisała: > > Piec egzaminow panstwowych: elektronika ogolnie, radiokomunikacja, > > radionawigacja, autopilot i przepisy regulujace cale to zamieszanie. > A co ciekawego studiujesz? Juz nic. Tutejsze ministerstwo transportu pragnie sprawdzic czy nie zapomnialem. Taki mam niby odpowiedzialny fach :) > I pewnie teraz się uczysz? Teraz mam od miesiaca najbardziej leniwy okres w zyciu, jak pamiecia siegam. Pracuje tylko na pol etatu, bo w firmie cisza (dziekujemy, mister busz). Moje glowne zajecia to czytanie, wloczenie sie po okolicy dalszej i blizszej oraz pisanie glupot na tym forum. Poucze sie dzien przed. Jak zwykle. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:40 > Juz nic. Tutejsze ministerstwo transportu pragnie sprawdzic czy nie > zapomnialem. Taki mam niby odpowiedzialny fach :) To z ciągania drutów przez rury też można egzaminować? Ha... > Teraz mam od miesiaca najbardziej leniwy okres w zyciu, jak pamiecia siegam. > Pracuje tylko na pol etatu, bo w firmie cisza (dziekujemy, mister busz). Moje > glowne zajecia to czytanie, wloczenie sie po okolicy dalszej i blizszej oraz > pisanie glupot na tym forum. Głupoty? No ładnie, ja tu poważnie, a Ty głupoty???? Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:42 mha1 napisała: > To z ciągania drutów przez rury też można egzaminować? Ha... Nie przez tylko w. To istotna roznica :))) > Głupoty? No ładnie, ja tu poważnie, a Ty głupoty???? Z Toba jest inaczej, niz z tamtymi. :)))))) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:47 > Nie przez tylko w. To istotna roznica :))) hihihi, musisz mi to wyłuszczyć :)))) > > Głupoty? No ładnie, ja tu poważnie, a Ty głupoty???? > Z Toba jest inaczej, niz z tamtymi. :)))))) Zaraz tamte się rozwrzeszczą :))) idę na lunch (w Polsce też je mamy:))) jak wrócę i nie będziesz spał, to pokontynuujemy :)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 12:50 mha1 napisała: > hihihi, musisz mi to wyłuszczyć :)))) Tak, koniecznie. Kochanie, ide spotkac ta kolezanke z forum, bede jej wyluszczal zagadnienia dotyczace ciagania druta :))))))) > Zaraz tamte się rozwrzeszczą :))) To im nic nie mow! > idę na lunch (w Polsce też je mamy:))) jak wrócę i nie będziesz spał, to > pokontynuujemy :)))) Bede spal. Milego dnia. Zaproszenie na kawe (kolejna w Wawie) zapamietuje :))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: I jeszcze... 12.08.03, 14:34 wonsz napisał: > Ta ona wyslala mi jej zdjecie. > > Jestem pod wrazeniem. pokaz :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: I jeszcze... 12.08.03, 19:05 betty-bt napisała: > pokaz :))) Pokazywalem jak bylem maly :P Teraz to 6.50 za pieciominutowy szou w namiocie za straganem :))) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
anahella Nie martw sie pryszczami 12.08.03, 13:23 wonsz napisał: > Wyciagnela moje zdjecie. A nawet trzy. Teraz juz wszyscy na tym i innym > forum dowiedza sie, ze tak naprawde jestem pryszczatym trzynastolatkiem. zrobimy zrzutke na jakis zel antytradzikowy i bedzie po klopocie, chyba ze bedzie strasznie to na spotkanie forumowe w Wawie okrecisz sobie twarz gazeta;) Odpowiedz Link
betty-bt ...i sie nie odstanie! 12.08.03, 14:08 wonsz napisał: > Wyciagnela moje zdjecie. A nawet trzy. Teraz juz wszyscy na tym i innym > forum dowiedza sie, ze tak naprawde jestem pryszczatym trzynastolatkiem. > > :))) ktory, wyglada jak zaczarowany olowek :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
anahella Re: ...i sie nie odstanie! 12.08.03, 14:35 betty-bt napisała: > ktory, wyglada jak zaczarowany olowek :))) Ze niby ma ostra koncowke?;) Odpowiedz Link
betty-bt Re: ...i sie nie odstanie! 12.08.03, 14:40 anahella napisała: > betty-bt napisała: > > > ktory, wyglada jak zaczarowany olowek :))) > > Ze niby ma ostra koncowke?;) taka ruchoma, co jadem tryska? :) Odpowiedz Link
wonsz Re: ...i sie nie odstanie! 12.08.03, 19:05 betty-bt napisała: > > Ze niby ma ostra koncowke?;) > > taka ruchoma, co jadem tryska? :) Co za cudo ze mnie robicie? K. Odpowiedz Link