last_tara 26.02.09, 10:21 czy nosicie/nosilyscie? Pomagaja, przynosza jakas ulge, czy warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adad05 Re: rajstopy p/zylakowe 26.02.09, 10:33 Mogę szczerze polecić podkolanówki anty zylakowe. Mnie przyniosły ogromna ulge juz w pierwszy dzień ich noszenia.Rajstop nie noszę nawet w zimie więc nie wiem czy tak samo przynosza ulgę. Odpowiedz Link Zgłoś
garana Re: rajstopy p/zylakowe 26.02.09, 16:40 Ja też noszę i pomagają.Kupuję przez internet,możesz sobie wybrać rozmiar,nacisk,kolor i odbierasz w aptece. www.doz.pl/apteka/s0-Szukaj-- niespodzianka Odpowiedz Link Zgłoś
aphoper1 Re: rajstopy p/zylakowe 26.02.09, 19:37 Jesli nigdy nie nosilas, a masz zylaki czy obrzek nog, to jednak radzilabym najpierw isc do chirurga naczyniowego, zeby doradzil, jaki nacisk i co - kolanowki, ponczochy, rajstopy - ja np. mam problemy tylko w odcinku ponizej kolan, wiec kolanowki sa w sam raz, ale moze Ty potrzebujesz takze wzmocnic zyly ud. Odpowiedz Link Zgłoś
tolula Re: rajstopy p/zylakowe 26.02.09, 21:25 takich rajstop sama nie kupuj. najpierw idź do lekarza o będzie wiedział najlepiej jakie powinnaś nosić. rajstopy przeciw żylakowe są różne o różnym nacisku na różne części nóg. także sama ie kupuj bo może być z tego więcej szkody jak pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś