Dodaj do ulubionych

co mi jest? 23 tc

16.03.09, 16:53
od wczoraj marnie sie czuje, jest mi zimno (ale nie są to objawy przeziebienia), nie moge sobie znalezć miejsca ani pozycji.

bóle macicy jak przy @, 2xnospa pomaga na 2,5 h., kuje mnie tak jakby w lewym jajniku (az boli), oczyszcza mi sie żołądek - dzis chyba 4-5 razy, apetytu brak, chociaz burczę az miło. cos cienko ze mną.

i tak jak nie należę do panikar, to od rana jestem doś mocno zaniepokojonasad

czyzby dziecko rosło w takim tempie ze mnie w srodku az tak ciągnie i kuje i osłabia moje samopoczucie? kiedy dzieci rosną najszybciej? w piątym mc?
cholera, cos czujeze ze mnie dzis IP nie ominiesad

słowa: próby wyjasnienia tego stanu, wsparcia, otuchy i dywagacje mile widzianecrying
Obserwuj wątek
    • madzienka82 Re: co mi jest? 23 tc 16.03.09, 17:51
      To ja pierwszabig_grin Niestety nie wiem czy w tym czasie dziecko rośnie AŻ tak szybko
      bo sama jestem w 21 tc. Ale myślę,ze to może być taka przyczyna. Może tfu tfu
      jakaś grypa jelitowa? Skoro przeczyszcza i zimno Ci? A dzwoniłaś do swojego
      gina? Myślę,ze najlepiej to do niego najpierw zadzwoń jeśli masz taką możliwość,
      a jak nie będzie przechodzić to dopiero na IP. Trzymam kciuki by wszystko było
      dobrzebig_grin
      • olasiaw Re: co mi jest? 23 tc 16.03.09, 18:35
        23 tydzień to jeszcze bardzo wcześnie, radzę Ci zgłosić się niezwłocznie do
        ginekologa. Lepiej później nie żałować. Czasem z pozoru błahe symptomy są
        groźne. Ja nic takiego nie przechodziłam na tym etapie ciąży.
    • hoop_cola Re: co mi jest? 23 tc 16.03.09, 23:04
      no i sie wyjasniło - zastój moczu w nercesad

f u c ksad
      • madzienka82 Re: co mi jest? 23 tc 17.03.09, 13:47
        o kurcze to faktycznie nieciekawie, ale dostałas jakieś leki na to? Mam
        nadzieję,ze już lepiej się czujesz. Pozdrawiam
      • secondtry Re: co mi jest? 23 tc 17.03.09, 15:41
        hej cola

trzymaj sie dzielnie, wszystko bedzie dobrze, dostalas pewnie od lekarza
        szczegolowe instrukcje co robic i co brac.
        laik ze mnie, ale moze dziecko gdzies uciska i jak sie przekreci to bedzie lepiej.
        trzymam kciuki! secondtry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka