napoleonka_k 27.03.09, 17:07 Czy jak robiłyście sobie test ciążowy i wynik był pozytywny to obie kreski były tak samo wyraźne?czy jedna była mniej widoczna?bo u mnie ta druga była prawie niewidoczna i już nie wiem co mam myśleć o tym wyniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 17:10 Nic nie myśl, zrób za kilka dni następny. Kreska, której nie widać, to żadna kreska, cierpliwości trzeba. Życzę oczekiwanego wyniku Odpowiedz Link Zgłoś
na_pustyni Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 17:14 U mnie druga była mniej wyraźna, ale była widoczna - z tego, co pamiętam w ulotce piszą, że tak może być. Kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 19:54 U mnie też ta druga była mniej widoczna Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 17:17 U mnie pierwszy test miał drugą kreskę mało wyraźną, następnego dnia była tylko trochę ciemniejsza niż ta z pierwszego testu, po 2 dniach zrobiłam następny test i wtedy już druga kreska była widoczna tak samo mocno jak ta pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
julilija Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 17:23 ja robiłam test w 2 tyg po zapłodnieniu i 1 kreska wyrazna druga prawie niewidoczna-wynik teraz mam cudowną 7-mies, córeczke -- Odpowiedz Link Zgłoś
napoleonka_k Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 17:26 ja mam już 10-miesięczną.Chyba się załamię. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka7 Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 19:26 Na pierwszym teście, który robiłam, kreska była widoczna tylko pod światło Na drugim niewiele bardziej. Ta druga kreska ma już 8 lat Kreska, to kreska - jak jest, pewnie jesteś w ciąży. I nie łam się - ja zaszłam w drugą ciążę jak Młody miał 9 miesięcy. Nie było tak ciężko, jak się obawiałam, a teraz to już jest całkiem z górki Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 19:32 Zrob bete. Mi dwa testy wyszly negatywne, trzeci wlasnie ledwo przezroczysta no i dopiero beta pokazala ze to juz 9 tydzien Odpowiedz Link Zgłoś
eilian Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 19:34 też tak miałam, na teście powtórzonym chyba 2 dni później było z resztą tak samo. Już myślałam, że to jednak nie ciąża, ale doczytałam w ulotce, że nie ma znaczenia intensywność drugiej kreski, liczy się tylko że jest, no i faktycznie, jestem w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 20:23 Nie miałam kresek A byłam w ciąży (i z pierwszym a potem z drugim ) Odpowiedz Link Zgłoś
laurentina.g Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 20:31 Ja miałam za pierwszym razem drugą kreskę prawie niewidoczną, zrobiłam drugi test następnego dnia, też taka blada, na trzecim trochę lepiej, efekt kończy 9 miesięcy, przy pierwszej córce to od razu krechy takie wyraźne, ze nie było żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
anorektycznazdzira Re: Wynik testu ciążowego 27.03.09, 23:56 Druga prawie niewidoczna to był u mnie pozytywny. W ogóle najpierw były dwa negatywne. Testy zawodne są. Zrób sobie kobieto HCG w laboratorium. Odpowiedz Link Zgłoś