1111d4 14.05.09, 18:16 jestem dopiero w 4 tygodniu ciazy a mam bole brzucha (to cos podobnego do @ )ale troche bardziej uporczywe i te klucie jak czasem zakaszle czy za szybko wstane cos strasznego i bolacego>czy to normalne dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efidorek Re: czy te bole brzucha normalne? 14.05.09, 18:28 tak, normalne, miałam takie bóle w obu ciążach - ten ból jak w trakcie okresu właśnie około 4-7 tygodnia, a takie ukłucia przy kaszlu lub wstawaniu, to w zasadzie przez całą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
madeira.online Re: czy te bole brzucha normalne? 16.05.09, 09:34 ja jak byłam w szpitalu leżałam z taka dziewczyna była w 19tc i miała wlaśnie tak jak ty i co potrzymali ja 4 dni w szpitalu na co powiedzieli jej , że to normalne i wypuścili tylko no-spe zapisali Odpowiedz Link Zgłoś
ivonka_79 Re: czy te bole brzucha normalne? 14.05.09, 19:02 Zupełnie normalne,poprostu wiązadła się naciągają,organizm przechodzi zmiany Odpowiedz Link Zgłoś
karotkas Re: czy te bole brzucha normalne? 14.05.09, 20:05 Mnie tez na poczatku ciązy bardzo bolal brzuch, zupelne jak na @, tylko ze kilka razy mocniej, musialam brac srodki przeciwbolowe niestety, to było bardzo niepokojące ale wszytsko było okey. A te kłocia to nic innego jak naciagające sie wiązadla i rozciagajaca sie macica. Wiec niczym sie nie martw a juz na pewno nie na zapas Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzukers1 Re: czy te bole brzucha normalne? 14.05.09, 21:37 weź no spe maks 6 tabletek na dobę (ale tych normalnych nie forte) pomaga na takie bóle lepiej niż środki przeciwbólowe a można ją brać w ciąży pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
1111d4 Re: czy te bole brzucha normalne? 15.05.09, 08:39 wczoraj wybralam sie na izbe z tymi bolami.pani doktor nie widzialapecherzyka ciazowego na usg (to 4 tydzien )wczoraj beta 2243.ale na prawym jajniku znalazla 6 cm torbiel .i dlkatego boli powiedziala(powiedziala mi tez ze ciazy narazie nie widac ale zdarza sie ze hcg jest wykrywane w moczu i krwi wlasnie przez torbiele i tu sie zdziwilam bo nie wiem co myslec @ nadal nie mam i czy te wyniki moga sugerowac tylko torbiel a nie ciaze dodam ze beta rosnie pierwsza mialam 97.5 okolo tydzien temu>czy ktoras mialam cos podobnego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikalina Re: czy te bole brzucha normalne? 15.05.09, 13:04 nie wiem, czy nie naopowiadała ci jakichś głupot, z torbieli beta nie rośnie. Natomiast boleć może i z powodu torbieli i z powodu ciąży. Możesz wziąć nospę. Jeżeli to torbiel to będzie ci się powoli wchłaniać. Pęcherzyka nie widziała, bo może miała sprzęt nienajlepszy. Miejmy nadzieję, że to normalnie rozwijająca się ciąża, idź do lekarza za jakieś dwa tygodnie, powinno juz być widać coś konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
anae29 Re: czy te bole brzucha normalne? 23.07.09, 12:45 witam was mam pytanie czy pewne jest że jak jest ciąża to torbiele wchłaniają się? słyszałam takie coś od mojej lekarki... ale czy napewno? Odpowiedz Link Zgłoś
marpessa Re: czy te bole brzucha normalne? 15.05.09, 08:45 nie przejmuj się - mnie bolał brzuch jak na okres do 16tc,brałam nospę i dużo odpoczywałam. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bora30 Re: czy te bole brzucha normalne? 15.05.09, 10:39 oj po przeczytaniu troche mi ulżyło ja jestem własnie w 13tym tygodniu i czuje sie tak jakby te bole nigdy miały nie minąć wszędzie dziewczyny pisały że przechodzą na początku ciązy a u mnie dalej są.tez biorę nospę i staram się nie przemeczać.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiulka884 Re: czy te bole brzucha normalne? 16.05.09, 08:51 rowniez mam bole brzucha(wprawdzie jestem juz w 33.tyg ciazy)ale nie wiem czym sa spowodowanenie wiem czy to od tego ze juz jest to 8.miesiac i powinnam mniej juz przemeczac siebie i organizm czy to jest spowodowane czyms innym.Lekarz wczesniej juz zalecal mi wiecej odpoczynku ale co z tego jak nie moge usiedziec na miejscu.: (najlepiej bedzie sprawdzic te bole brzucha. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś