lolipop87 24.06.09, 13:48 dziewczynki... zaczęłam własnie 37 t.c... i jakbym mogła spałabym non stop... wstaje rano , ogarne się, zrobie co trzeba i znów zaszywam się w poduchach ... nie wiem może to z braku zajęć ;>????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agulala Re: spać,spać spać... 24.06.09, 14:00 albo pogoda. Ja też non stop senna ale przyjmuje też Relanium, więc pewnie to trohę od tego Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka09 Re: spać,spać spać... 24.06.09, 14:20 kobietki póki możecie to spijcie bo za parę tyg może być rożnie... Odpowiedz Link Zgłoś
imili86 Re: spać,spać spać... 24.06.09, 14:37 ja mam to samo jestem w 38 tc .. najpierw bylo tak na poczatku ciazy ze chcialo mi sie ciagle spac..potem przeszło i od jakiegos 35 tc znowu..nie raz jest tak ze o 20 juz spie bo nie umie usiedziec dluzej ciagle senna jestem Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: spać,spać spać... 24.06.09, 14:42 Ale w czym problem? Rozumiem, ze nie pracujesz wiec spij. Tu gdzie mieszkam kobiety pracuja 2 tygodnie przed porodem wiec wtedy to moze byc problem, a nie jak ktos sobie siedzi w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaa Re: spać,spać spać... 24.06.09, 14:44 jestem w 38 t i od 37t też tak mam, myslę, że to trochę zmęczenie, trochę pogoda, korzystaj póki mozna Odpowiedz Link Zgłoś
ula243 spij poki mozesz... 24.06.09, 15:21 uwierz mi na slowo.potem niebedzie kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
imili86 Re: spij poki mozesz... 24.06.09, 15:44 a czy ktos mowi ze to jest problem? .. oj no widzisz dopiero od poniedzialku nie pracuje do tej pory ciagle pracowalam i nie w jakims biurze tylko na targu w sklepie z warzywami owocami gdzie jest zapieprz itd..a dlaczego bo uwielbiam do prace...kontakt z ludzmi itd itp..wiec nie musisz byc nie mila... Odpowiedz Link Zgłoś
pelagia_pela Re: spij poki mozesz... 24.06.09, 15:51 Gdzie ja jestem niemila? Spij jak mozesz i nie pracujesz. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gekkon6 Re: spać,spać spać... 25.06.09, 07:38 No ja tez bym spala, ale niestety i praca i male dziecko mi nie pozwalaja odpoczywac. Przy pierwszej ciazy pracowalam do samego konca i uwazam to za glupote ani medalu za to nie dostala ani pochwaly, tym razem zamierzam isc na wczesniejszy odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś