echo1111 11.07.09, 17:39 Jestem w 7mc i moje dziecko bardzo często ma czkawkę, ok 6 razy dziennie. Czym jest to spowodowane i czy pownnam się niepokoić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magas1169 Re: Częste czkawki 11.07.09, 18:15 Nie pamiętam już dlaczego tak się dzieje,ale pamiętam że moje dziecię czkawkę miało non stop i nie było w tym nic niepokojącego Nie martw się,to maluchowi bardziej szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciuszek Re: Częste czkawki 11.07.09, 22:29 Czkawka to normalna rzecz u maluchów. I chyba nie jest aż tak dokuczliwa jak nam się wydaje. Moje dziecię, już po narodzinach, potrafiło w trakcie czkawki sobie smacznie zasnąć Odpowiedz Link Zgłoś
gracekelly17 Re: Częste czkawki 12.07.09, 14:36 Ja również mam ten problem - pytałam swojego gina czy to aby nie szkodzi - choć i tak nie ma się na to żadnego wpływu.Lekarz powiedział że to normalne i niektóre dzieci mają często, a niektóre wcale. Mój mąż z początku mi mówił żebym się napiła to i może dzidziusiowi przejdzie)) Odpowiedz Link Zgłoś
niebioska Re: Częste czkawki 12.07.09, 16:12 ćwiczy sobie przeponę, więc bez nerwów . taka czkawka bardziej męczy chyba mamę niż malucha. Odpowiedz Link Zgłoś