jagnabe 03.08.09, 16:33 Echhhh... Chcieć to sobie można... A rzeczywistość i tak te "chcenia" potraktuje jak chce Pozdrawiam wszystkie wkrótce rodzące! Powodzenia dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubytek pytania sa tendencyjne 03.08.09, 22:02 Brakuje mi np. prosze o cesarskie ciecie przy jakimkolwiek zagrozeniu dla dziecka aby uniknac niedotlenienia i innych powaznych uszkodzen .... Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: Stwórz swój plan porodu 04.08.09, 11:49 taką listę przeczytaliby chyba tylko w "Na dobre i na złe". Odpowiedz Link Zgłoś
super.kolo Stwórz swój plan porodu 04.08.09, 12:26 Może jeszcze fanfary i osobisty masażysta? Nie dało się zrobić dłuższej listy np.pościel do porodu tylko z wełny wielbłądziej,pokój tylko w kolorze lila-róż,szampan do pierwszego porodu gratis,po porodzie darmowy pedicur i tipsy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Stwórz swój plan porodu 15.08.09, 16:08 Juz samo czytanie mnie zmeczylo... Odpowiedz Link Zgłoś
makika7_0 Re: Stwórz swój plan porodu 15.09.09, 08:29 w większości szpitali by mnie wyśmiali, a conajmniej pominęli ta karteczkę... Odpowiedz Link Zgłoś