eraa 28.12.03, 13:06 Dziewczyny czy któraś z was zna moze tego lekarza ??? Prosze o opinie !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ki Re: dr.ROMANEK Kraków 28.12.03, 18:11 Bardzo miły i delikatny lekarz, prowadził moją ciążę do 25 tygodnia, potem z powodu zmiany szptala zrezygnowałam. Co do niego nie mam żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo15 Re: dr.ROMANEK Kraków 29.12.03, 19:39 Spotkałam go tyż przed porodem wydawał się OK. Ale niestety nie był moim lekarzem prowadzącym. Chcesz rodzić na Galla? Odpowiedz Link Zgłoś
eraa Re: dr.ROMANEK Kraków 30.12.03, 11:32 Jeszcze narazie w ciązy nie jestem ale pwenie juz niedługo bede , zaczynamy starania od nowego roku jak znów cos nie wypadnie ( jestem po dwóch poronieniach ). Jezeli chodzi o ewentualny poród na galla to jak najbardziej jestem za .A ty jakie masz wrażenia z tego szpitala ???? pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
paliwo15 Re: dr.ROMANEK Kraków 30.12.03, 19:28 My rodziliśmy razem z mężem i Tobie też polecam. Osobna salka tylko dla Ciebie z łązienką i prysznicem no i mąż pod ręką. W sumie nie było źle ja rodziłam przy dr Małeckim bardzo sympatyczny ciągle żartował. Poza tym to szpital niedaleko mojego miejsca zamieszkania. Fajna jest tez tam lekarka pediatra zresztą amją szkolę rodzenia to możesz sobie ich poznać. No i powodzenia, poronieniami się nie przejmuj wszystkie moje kumpele które wcześniej poroniły mają teraz gromadkę dzieciaczków. Buziaczki! Renata Odpowiedz Link Zgłoś