madziki 29.12.03, 11:44 Czy robią już gdzieś w Łodzi USG 3D, czy któraś z Was robiła takie? Czy tylko stolica w tym dominuje? Ewentualnie gdzie w Łodzi bardzo dobrze robią USG, możecie coś doradzić? Pozdrawiam, MAGDA i majowe maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malilka Re: USG 3D w Łodzi? 29.12.03, 14:07 Nie tylko w stolicy sa usg 3D, ale akurat w Łodzi chyba nie ma- przynajmniej mnie nie udało się takiego znaleźć. Polecam za to usg u Dudarewicza 0-603 166 978 ( www.genetyka.hg.pl/ ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: USG 3D w Łodzi? 29.12.03, 16:51 Już gdzieś o nim słyszałam, chyba właśnie do niego się wybiorę. Dziękuję za namiary. Pozdrawiam, MAGDA i maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
mstopka Re: USG 3D w Łodzi? 29.12.03, 23:07 Ja też niestety nie znalazłam w Łodzi miejsca, gdzie wykonywaliby USG 3D. Natomiast słyszałam o badaniach prenatalnych i USG u dr Dudarewicza. Chociaż osobiście chodzę na USG do DIASONA na Radwańską. Jestem zadowolona, polecam. Mają dobry sprzęt. Tam jest kilku lekarzy od USG. Ja byłam u prof Szaflika, dr Kozarzewskiego. Dzisiaj byłam na USG połówkowym (to już 21 tydzień) - 100 zł (do prof o 30 zł drożej )+ 30 zł nagrywanie na kasetę VHS. Mój dziubuś waży 400 g i mierzy ok 23 cm i wszystko jest ok. Pozdrawiam Was serdecznie Marta i malutek Odpowiedz Link Zgłoś