mlamon 15.08.09, 14:14 Nie wiem czy to dobre miejsce na takie pytanie. Czy któras z was miała zaśniad groniasty. Jak przebiegał, czy były nawroty, czy konieczna była chemioterapia, jak długo trwało leczenie i jak szybko zaszłyście w ciąże. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbi1 Re: zaśniad groniasty 15.08.09, 14:16 Na forum Trudna ciąża jest sporo o tym: forum.gazeta.pl/forum/w,20515,74016632,74016632,ciaza_po_zasniadzie_groniastym.html Odpowiedz Link Zgłoś
takaja3 Re: zaśniad groniasty 16.08.09, 20:29 tak znamy ja miałam w lutym zeszłego roku w związku z tym moje ciąża skończyła sie w 10t na szczeście beta szybko spadła wiec nie było konieczności podawania chemii, dzisiaj jestem w 28tc i lekarz twierdzi ze wszystko jest ok ja tez mam taką nadzieje dodam tylko ze ja po zaśniadzie starsznie przytyłam tzn nie wiem czy po zaśniadzie czy po tej nieudanej ciązy, od razu szybko zaczęłam tyć i niestety nie potrafiłam zżucić tych kg no ale nie to było największym problemem. Jeśli Ciebie to dotyczy, to współczuje ale uwierz mi ze z czasem ból minie my po roku rozpoczeliśmy starania i od razu zaskoczyło czego i Tobie zyczę Odpowiedz Link Zgłoś