medalik02 18.04.10, 20:56 czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsca? najlepiej nie za daleko do ok. 200km. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: Gdzie na majówke IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.04.10, 20:58 Na Wawel!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Gdzie na majówke IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.04.10, 21:44 ostatnio w modzie są Łagiewniki, od dzisiaj też Wawel. ja osobiście bardziej wolę świeckie kraje więc Francja lub Czechy:) Odpowiedz Link Zgłoś
domislawa Re: Gdzie na majówke 19.04.10, 02:56 szlakiem orlich gniazd :) zwłaszcza ogrodzieniec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Gdzie na majówke IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 07:40 Dzięki za propozycje, i proszę o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie na majówke IP: *.rev.masterkom.pl 19.04.10, 10:00 Uniejów.Informacje znajdziesz w google:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Gdzie na majówke IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 12:14 Dzięki, ale byłem. Było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Gdzie na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 12:28 newtonh napisała: > Kotlina Kłodzka i Góry Stołowe o tak, moja najlepsza majówka jak do tej pory ;] polecam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Gdzie na majówke IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 14:34 jadac na majowke chyba nigdy nie udalo sie odpoczac, zawsze mnostwo ludzi ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Gdzie na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:40 Gość portalu: bartek napisał(a): > jadac na majowke chyba nigdy nie udalo sie odpoczac, zawsze mnostwo > ludzi ;-/ własnie jezeli chodzi o góry stołowe wcale nie ma tak duzo ludzi, byłam kiedys na majówce w zakopcu - toz to dopiero porazka..a w miastach takich jak np Polanica, fakt jest wiecej osob, ale w normie i nie odczuwa sie tego tak bardzo..spokojnie usiadziesz w restauracji i po górach tez połazisz bez jakis wiekszych zatorów Odpowiedz Link Zgłoś
czajusssss Re: Gdzie na majówke 19.04.10, 23:00 Nie ważne gdzie ważne z kim. Dobre towarzystwo to połowa sukcesu. Co do wyjazdu to może nieśmiertelny park rozrywki w Chorzowie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bartka Re: Gdzie na majówke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 14:42 Napisz czy chodziłeś do przedszkola -bo piszesz jak byś był w przedszkolu.Przecież na majówkę możesz jechać też od 4 do 7 Bedzieszmiał może lużniej i wtenczas wypoczniesz tylko od czego ??// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Gdzie na majówke IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.10, 17:25 masz cos do mnie?? zawsze jakis baran sie znajdzie ktory chce podyskutowac, chodzilem do przedszkola, autorowi chodzilo raczej o majowke 1-3.05 zazwyczaj zwana "majowka" "dlugim weekendem majowym" itp rusz sie gdzies w miejsce bardziej oblegane to zobaczysz jak trzeba sie umordowac, korki, mnostwo ludzi, duzo kolejek, warszawiaki cwaniakuja, wiele wyjazdow juz zaliczylem i wiem ze prawie wszedzie jest w tym okresie "kicha". Odpowiedz Link Zgłoś
anetawer Re: Gdzie na majówke 04.04.13, 15:33 Z racji że lubimy aktywne spędzanie czasu całą rodzinką wybieramy się kolejny raz z Adventure Element. Profesjonalni instruktorzy i dużo aktywności - zobaczcie sami, może są jeszcze wolne miejsca - www.adventureelement.pl/aktywna-majowka-w-tatrach/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwakicha1 seks w lasku aniolowskim mm IP: *.158.217.191.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 11:02 Odpowiedz Link Zgłoś