wilma.flintstone 18.08.09, 08:34 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,98993,6936583,Rekordowa_ciaza__kobieta_spodziewa_sie_12_dzieci.html Bo ja - nie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viewiorka Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 08:59 Ja też serdecznie dziękuję za taką ilość na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
yoga24 Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 09:26 Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
takajakwy Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 12:03 a ja nie wyobrażam sobie ani naraz ani po kolei takiej ilości dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
vvipp Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 12:47 Ja oglądałam ten film o szescioraczkach. Ta matka pokazała swój brzuch po trzech latach od porodu- musiała go zawijać w elastycznych majtkach, żeby wyglądał jak brzuch, nie ma mowy, że się obkurczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 12:56 vvipp napisała: > Ja oglądałam ten film o szescioraczkach. Ta matka pokazała swój >brzuch po trzech latach od porodu- musiała go zawijać w >elastycznych majtkach, żeby wyglądał jak brzuch, nie ma mowy, że >się obkurczy. Kurcze, a tu takie szescioraczki musialy sie przeciez duzo wczesniej urodzic, a brzuch mimo wszystko taki zostal...Zreszta matki po urodzeniu tylu dzieci powinny miec prawo do plastyki brzucha finansowanej przez panstwo. Gdzies mozna ten film obejrzec? A swoja droga zycie jest niesprawiedliwe - sa babki co nie moga w ciaze z jednym zajsc, a tu prosze, ile szczescia naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
dacard Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 14:45 > A swoja droga zycie jest niesprawiedliwe - sa babki co nie moga w > ciaze z jednym zajsc, a tu prosze, ile szczescia naraz... Wilma - no co Ty piszesz? Ile szczęścia? Jak myślisz, ile z tych 12 dzieci się urodzi? Ile przeżyje chorobę wcześniaczą? Ile będzie zdrowe? W moim odczuciu to wielkie nieszczęście jest... Odpowiedz Link Zgłoś
wilma.flintstone Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 14:55 dacard napisała: > W moim odczuciu to wielkie nieszczęście jest... No miedzy innymi dlatego dalam to "szczescie" kursywa... Odpowiedz Link Zgłoś
dacard Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 21:57 Cholera, zbyt subtelne dla mnie, do cydzysłowia się zanadto przyzwycziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
vvipp Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 21:25 To jest na kanale Discovery Travel & Living np. jutro o 11.20- tytuł:Jon & Kate Plus 8. Mają jeszcze starsze bliżniaczki. Dzieci są śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacyjna_iguana Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 13:03 To masakra jakaś jest Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 14:35 O cholera jasna!!! Nie, to z pewnością nie dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
maiwlys Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 16:29 Ja równiez nie chciałabym. Zastanawiam się brzuch tej kobiety rozciągnie sie do takich rozmiarów aby pomieścić 12 maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
snowlove Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 18:56 Nie sądzę żeby nwet połowa z tych dzieci przeżyła. Ciekawy też był artykuł do którego był tam link -bezrobotna amerykanka po zapłodnieniu invitro ma obecnie 14 dzieci -dostaje pogróżki. W sumie się nie dziwię, babka przegieła na własne życzenie kazała się zapłodnić i liczy na pomoc ludzi dobrej woli!!!! Wrrr ciśnienie mi sie podnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
klick84 Re: Chcialybyscie tak...? :D 18.08.09, 20:22 Nie ma to jak 12 szczęść naraz hehe Obłęd... Odpowiedz Link Zgłoś
agnestom1 Re: Chcialybyscie tak...? :D 20.08.09, 14:17 12 dzieciaczków,zastanawiam się czy sa wstanie przeżyć wszystkie.ja mam jedno maleństwo w brzuchu a tak mi ciasno,jak tu pomieścić 12 maluszków,ufff. nie zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
makika7_0 Re: Chcialybyscie tak...? :D 20.08.09, 14:43 wiadomosci.onet.pl/2027979,12,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
red-truskawa Re: Chcialybyscie tak...? :D 20.08.09, 16:46 O kurcze, nigdy w życiu. Ogladałam ostanio program o ciazach mnogich i pewnie sami zaproponują jej usunięcie czesci płodów zeby inne się rozwijały prawidłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
srebrno-listka Re: Chcialybyscie tak...? :D 21.08.09, 12:33 nie, zdecydowanie nie, zwłaszcza, że maja małe szanse na przeżycie... Odpowiedz Link Zgłoś
pulenka Re: Chcialybyscie tak...? :D 21.08.09, 14:51 oprocz tego,ze to masakra dla dzieci,bo raczej nie przezyja wszystkie,masakra dla matki-totalna trauma,to ja obawialabym sie miec blizniaki za jednym zamachem,co dopiero wieksza ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
sysia000inc Re: Chcialybyscie tak...? :D 21.08.09, 22:15 niestety jakoś tego nie widzę... no ale cóż, różne cuda już świat oglądał Odpowiedz Link Zgłoś
rusalka-1 Re: Chcialybyscie tak...? :D 27.08.09, 19:47 Aż trudno w to uwierzyć... Odpowiedz Link Zgłoś