Gość: elaa IP: *.elpos.net 18.08.09, 18:21 jestem w 8 tc i mam zielone upławy - co prawda sporadycznie. Byłam u gin, powiedziała że wszystko jest ok - drożdżaków brak ph pochwy w normie. Czy to normalne w ciąży czy mam poszukać innego lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elaa Re: zielone upławy IP: 80.50.91.* 19.08.09, 14:46 nikt mi nie poradzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek265 Re: zielone upławy 19.08.09, 14:53 Ja miałam na początku ciąży podobna sytuacje. Zresztą ja takie opławy mam ciągle. Lekarz zrobił wymaz, sprawdził ph. W wymazie nic nie wyszło. Lekarz mi powiedział że mam widocznie taka fizjologie. Tyle, że ja tak mialam i w ciąży i przed... Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.lojek Re: zielone upławy 20.08.09, 10:49 Myślę że jeśli w trakcie wizyty miałaby pani zielone upławy to na pewno były by zbadane i wdrożone leczenie. Czasami to tylko subiektywne odczucie. Poza tym w ciąży wydzielina często się zmienia. Czy poza kolorem ma Pani jakieś objawy-ból, świąd, zaczerwienienie, problemy przy współzyciu, pojawił się nieprzyjemny- cuchnacy, mdły zapach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: zielone upławy IP: *.elpos.net 21.08.09, 15:13 Nie mam żadnych taki objawów co Pani wymieniła. I faktycznie wydzielina może się zmienić bo wczoraj i dziś już mam żółtawą wydzielinę. Odpowiedz Link Zgłoś