k_linka 19.12.16, 16:45 Jakie spódnice nosicie zimą? Szukam czegoś wygodnego, do noszenia na codzien z grubymi rajstopami, nie w stylistyce biurowej, bo tak to tylko ciągle rano zakładam dzinsy i dzinsy... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbarazzina Re: Spodnice zimowe 20.12.16, 21:50 Nosze spodnice welniane i skorzane. Zeszlej zimy glownie ta skorzana :) No i sukienki dzianinowe. Sukienki to moj foworyt, wybieram sukienke, rajstopy, buty i z glowy. W przypadku spodnic mam zawsze problem z gora. Welniane spodnice w tym stylu: www.hobbs.co.uk/product/display?productid=0216-7493-9044L00&productvarid=0216-7493-9044L00-NAVY-6 Odpowiedz Link
mniickhiateal Re: Spodnice zimowe 22.12.16, 11:33 Noszę uczciwie na podszewce uszyte spódnice z materiałów wełnianych, najczęściej garniturowych, bo są najlepszej jakości. Większość mam ołówkową, bo nie jest się tą klepsydrą nadaremno, ale mam też ładne A-line. Noszę też sukienki dzianinowe, jeśli spełniają założenia jakościowe i dress-codu, ale zakładam pod spód jedwabną halkę. Aha, doczytałam, że nie biurowe mają być. No cóż, moje są gładkie i noszę je ze sweterkami bez żakietu, więc uważam, że są uniwersalne. W sklepach sporo też widuję spódnic w jakieś kratki szkockie itp. więc może wzorek jest jakimś dodatkowym rozluźniającym stylistykę rozwiązaniem, jeśli Ci pasuje. Odpowiedz Link