astrac 09.03.04, 16:35 Dziewczyny z WArszawy z terminem na koncówke maj i poczatek czerwca - odezwijcie sie!!!!! Troche zdesperowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona29 Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 09.03.04, 17:45 A dlaczego zdesperowana????Odzywam się i życze ci pogody ducha i uśmiechu Dona Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 10.03.04, 16:52 Mam nadzieje ze to nic powaznego. Jesli masz ochote to napisz do mnie na priv to pogadamy. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 10.03.04, 22:43 odzywam sie! Wlasnie mam wozek! Brzucho rosnie z dnia na dzien i schylac sie ciezko ale jakos leci. Doly i wzloty psychiczne, maz dzielnie znosi wszystko. Ogolnie zycie jest piekne. Czemu tak smutno zaczynasz..? Odpowiedz Link Zgłoś
astrac Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 12.03.04, 09:59 Kalino, czesc, zapraszam do naszego malego grona - wysylam mailika z mojego prywatnego mailika , mamy nadzieje, ze dolaczysz do nas Odpowiedz Link Zgłoś
agafia77 Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 19.03.04, 16:16 Ja mam termin na 27maja 2004 więc też dopisuje sie pod tym hasłem. Robię się coraz większa a czas tak wolno leci.... Odpowiedz Link Zgłoś
betty761 Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 23.03.04, 19:20 i jeszcze ja termin teoretycznie na 1 czerwca, ale obstawiam druga polowe maja. w przyszlym tygodniu ide do giny wiec bede miec najnowsze dane na razie samopoczucie dobre, brzuszek coraz wiekszy, a kopniaki maluszka coraz mocniejsze. pozdrawiam wszystkie mamusie i pocieszki beata + 31 tygodniowy maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
bioo Re: TERMIN MAJ/CZERWIEC-Warszawa 24.03.04, 11:37 ja też!!!!!a właściwie my!!!dwie BABY!!!!od piatku wiem, ze będzie Dziewczynka!!!!!teraz jest 30tyg. termin na poczatek czerwca, ale "wszystko sie moze zdarzyć...." i tez W-wa Acha!!!czy jest jakoas zaleznosc pomiedzy wczesniakami, tzn. ja jestem wczesniakiem 32tyg. mąz też, czy to znaczy ze nasze Dziewczątko ma szanse byc wczesniakiem???/ pozdraeiam Odpowiedz Link Zgłoś