2.aga.paw 17.08.04, 08:14 Kochane, tyle stresu, czekania i ... w końcu udało się!!! Jest owoc lipcowego starania w postaci II pięknych niebieskich kreseczek. Czy ktoś cieszy się razem ze mną??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liska77 Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 17.08.04, 09:52 Ogromne gratulacje! i wszystkiego naj... Liska i 19-to tyg. dzidziuś w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś
kangosia Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 17.08.04, 10:25 Bardzo się z Tobą cieszę i gratuluję Ci serdecznie!!! Ja tymczasem czekam na wyniki sierpniowego starania, w najblizszy poniedziałe planuję zrobić pierwszy test, dam znać, czy cos z tego wyszło. Trzymaj za mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
podi11 Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 17.08.04, 10:26 Napewno wszyscy jesteśmy z tobą i jesteśmy baaaardzo szczęśliwi razem z tobą. Życzę żeby ciąża przebiegała książkowo i bezproblemowo, no a potem.... ogromnej radości. Odpowiedz Link Zgłoś
2.aga.paw Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 17.08.04, 10:39 Dziękuję Wam bardzo, oczywiście, że trzymam za Was kciuki. Ściskam Was mocno pa pa Aga Odpowiedz Link Zgłoś
rozwod Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 18.08.04, 08:28 Gratuluje mi się nie stety nie udało jestem troche z tego powodu załamana nie wiem czy nie bede miała problemów ! Odpowiedz Link Zgłoś
pandziksa Re: OWOC LIPCOWEGO STARANIA :)) 18.08.04, 11:26 Gratulacje!!!!!!!!!! Mi niestety nie udało się w lipcu a zresztą miałam cykl 54 dniowy ale jestem dobrej myśli. Jeszcze raz gratuluję!!!!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annjan GRATULACJE 18.08.04, 11:34 Gratuluję i zapraszam na wątek KWIECIEŃ 2005 Dołącz do nas i pogadaj co u Was... Anka i Fasolka 7tc Odpowiedz Link Zgłoś
batajot Re: GRATULACJE 29.08.04, 12:28 GRATULACJE!!! Mi też udało się w lipcu. Pojechaliśmy z mężem na wakacje nad morze a z wakacji wróciliśmy już w trójkę! Odpowiedz Link Zgłoś