Dodaj do ulubionych

Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w maju

26.04.06, 22:37
Hej dziewczyny.
Rozpoczynam nowy wątek.Nasz wątek.Które z was zaczynają starania?Ja
zaczynam...do starań przymierzałam się już w zeszłym miesiącu.Ale teraz już
przykładamy sie sumienniesmileZapraszam do rozmowy wszystkie majowe starające
sięsmile
Obserwuj wątek
    • wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 27.04.06, 23:11
      Witaj! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie nas przybywać! Ja rozpoczne
      starania w połowie maja... Na razie muszę odczekć - ponad półtora miesiąca temu
      poroniłam... Mam nadzieję, że się uda i będzie wszystko dobrze!!! Papatki
      • mamamisi2 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 27.04.06, 23:15
        Wiolasb!-czytałam Twoja historie z zapartyn tchem,ja tez przechodzę na maj,a
        Tobie zyczę wyjątkowo duzo WIOSENNEGO SZCZĘSCIA!
        • mamadacja Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 07:50
          Wprawdzie dzisiaj idę po wyniki bHCG, ale raczej razem z wami będę się starać od
          połwy majasmile
    • kostka25 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 08:00
      co prawda i ja nie wiem czy przyjdzie @, ale czuję że razem z wami będę w maju
      ponownie się starać. Tak więc rezerwuję miejsce i życzę wam owocnych starań.
      • madziula261 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:02
        ja tez sie przylącze
        • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:46
          dopisuje sie to będzie II cykl starań.Tylko cos mi sie długośc cyklu pokręciła
          przez chorobe.
    • sepcia1 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:52
      Dziasiaj 2 dzień cyklu- dołączam do was. Mam nadzieję, że maj to nasz miesiąc
      smile Pozdrawiam
      • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:14
        osz Ty ja tez 2 dzien cyklu hahahhahahahah
    • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:13
      ja chyba w czerwcu , maj jescze sobie odpuszcę ( tym bardziej ze moj pierwszy
      syn byl poczęty w maju ) Dwoje dzieci z tego samego miesiąca ????
      • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:14
        mój pierwszy syn z koleji został poczęty w czerwcu(2 cykl staran) maj wtedy
        poszedł na stratysmile
        • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:15
          marta76 . Zaplanowalas drugie dziecko tez w maju ?
          • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:42
            4 lata temu 1 cykl staran majowych poszedł na marne.Udało sie w 2 cyklu czyli
            czerwcu.
            Treaz 1 cykl staran kwietniowy poszedl na marne,wiec 2 cykl jest majowy.Może
            się udasmileJezeli nie bedziemy sie starali w czerwcu.Marzec na urodziny
            dzidziusia jest super miesiacem.Dziś ma 3dc.
            • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:49
              U mnie dzis 2 dc a jakie masz odczucia ? Moj pierwszy synuś dzisiaj ma 5 lat i
              nie byl zaplanowany po prostu pojawil sie ale nie zaskoczyl nas po prostu
              zostawilismy to naturze i udalo sie w pierwszym cyklu. Teraz podchodzimy do
              sprawy bardziej planowo i zastanawiam sie czy to dobrze czy dam radę , dwoje
              dzieci a moze poczekac ale na co ...Mnostwo mnostwo roznych pytan.
              • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:57
                wiesz ja myśle,że im dłużej sie zastanawiamy tym trudniej jest podjać
                decyzję.Przy pierwszym dziecku dla nas było łatwiej to był spontan,teraz od już
                ponad roku ciagła kalkulacja.Dopiero w tym miesiącu były starania.Chcemy miec
                jeszcze dziecko nasz synek także.
                • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:24
                  tak , ta kalkulacja u nas tez . Poza tym widuję ostatnio coraz częsciej mamy
                  ktore mają dzieci w iweku 10,12,15 lat i wtedy decydują sie na drugie dziecko i
                  tak patzrąc myslę ze mamy jescze czas a za chwilę ..... a g. prawda jak bede
                  miala 40 lat to chyba nie bede miala w sobie tyle sily i energii i ochoty ...
                  a moze się mylę ?
                  Wydaje mi się ze im szybciej tym lepiej
                  • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:29
                    mamy ten sam rocznik,pierworodnych synków w podobnym wieku winkdo robotysmile)))
                    • dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:36
                      Będziemy się odwiedzać na forum i informować ok ???
              • janka301 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 22:11
                czesc ja też zaczynam starania dokładnie 10.05.jak narazie mam wspaniałego syna
                mikołaja,który ma 20 m-cy.Troche sie boje bo jestem mamą pracującą ale myśle że
                dam rade.
    • marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 15:04
      smile)
    • bearad Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 15:26
      Zaczełam, już w kwietniu, ale się nie udało.
      Wirzę, że w maju się uda....
      Za wszytkie zaczynające trzymama kciuki
      • lamia1978 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 15:37
        hej, witam was po raz pierwszy chciaz zaglądam na forum od kilku miesięcysmile)
        My z mężulkiem zaplanowaliśmy dzidzie na sierpień ale zaszaleliśmy już w
        kwietniu i teraz czekamy na rezultaty.Niestety jak czytam na forum to nie jest
        to takie proste więc nie łudzę się na sukces.
        Pozdrawiam
    • erbarmanka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 18:48
      Witajcie, dopiero teraz zauważyłam ten wątek. Maj to mój drugi cykl starań. Mam
      w sobie tyle optymizmu i zmieniłam nastawienie do tych starań, że fajnie byłoby
      zobaczyć jakieś rezultaty. A jeśli nie, to będziemy musiały założyć nowy
      wątek " ...zaczynające starania w czerwcu" hihihi
      ppzdrawiam
      • anonimowaania Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.04.06, 13:19
        Byle nie za sumiennie. Podobno nic na sile. Ja tez starałam sie,ale teraz biorę
        się ostro do pracy, po nocach śnią mi się bociany....Oby to był maj...czego i
        Wam życzę. Aha, u mnie niby 6 cykl,ale teraz,miesiąc po ślubie naprawdę chcę i
        nie udaję...smile
    • martusia_martusia Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.04.06, 18:31
      hej,
      ja też zaczynam pierwszy cykl starń właśnie w maju, ale w drugiej połowie
      dopiero. Od 2 miesięcy biore folik i wcześniej przerwałąm branie pigułek. Byłąm
      ulekarza ale nie zlecił mi badań czy innych takich. fajnie by było, jakby nam
      wszystkim sie udało.
      czy mierzycie sobie temperaturę i obserwujecie? bo ja to nic nie robię, mam
      reglarne cykle więc na luzie "postaramy się bardziej" w połowie cyklu. A jak u
      Was?
      • luna67 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 00:34
        halo,
        to moj niestety 5 cykl staran, ale nie dam za wygrana. Wczesniej mierzylam
        temperature, obserwowalam i doszlam do wniosku, ze moze jak przestane sie
        stresowac to moze wyjdzie. Bylam u lekarza i wszystko u mnie w porzadku.
        I z kw. foliowego w dalszym ciagu nie zrezygnujewink
        • wiolasb Re: Na pewno się uda! 01.05.06, 16:54
          Witajcie! Uda nam się wszystkim bez wyjątku , to nasz miesiąc - trzeba mocno w
          to wierzyć! Mamamisi2 - dziękuję Ci za piękne słowa, cieszę się, że są tu takie
          kochane Kobietki!!! Pozdrawiam Was! No i do roboty!!!
    • kasika75 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 17:27
      dziewczyny trzymam za Was kciuki , zajrzałam tu z sentymentu , poniewaz dwa
      lata temu własnie w maju udało nam sie (mnie i mezowi)poczać naszego slicznego
      synka , tez chciałam w tym roku starac sie o druga dzidzie w maju , ale bocian
      zawitał juz w marcu, powodzenia
      • misia9944 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 21:22
        Witam ja rowniez w maju zaczynam starania (bedzie to moj pierwszy cykl)mam
        nadzieje ze szczesliwy smile
        pozdrawiam.
        • filemonka7 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 21:50
          Hej Dziewczyny! Ja również zaczynam starania majowe (majowe po raz pierwszy,
          hehe). Maj piękny miesiąc, życie budzi się dookoła! Obserwuję, jak pięknie
          powstają z małych ziarenek całe rośliny i mam ogromniastą nadzieję. I ta moja
          ogromniasta nadzieja siedzi sobie cichutko w kącie i z uśmiechem sobie czeka.
          Na co ona tak się uśmiecha? smile
          • nadya22 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 15:25
            Cześć dziewczyny smile dziś mój 5 dc zobaczymy co będzie dalej- ten cykl z
            bromergonem uncertain
          • dziwna8 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 16.05.06, 16:15
            witam i dołączam się!!! Pod koniec tego tygodnia powinien przyjść okres ale
            liczę na to że nie przyjdzie i że będzie dzidziuśsmile Mamy już z mężem
            dziewczynkę, może będzie chłopczyk.. Ale to akurat najmniej istotne. Trzymam
            kciuki i modlę się za nas wszystkie! A ta ciekawość tak zżera... smile
    • akml Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 20:51
      Witam mam jednego dzieciaczka(3 latka) i w maju próbujemy(zobaczymy)

• agusiak77 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 21:52
        Witajcie. Mam synka, który w lipcu skończy 3 latka. To bedzie mój drugi cykl
        starań. Może tym razem się uda. Trzymam za Nas wszytskie kciuki.
    • alfa156 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 03.05.06, 17:08
      ja biorę ostatnie opakowanie i też zaczynamy. Boję się ale już nie bardzo mam
      czas czekać. Życie ucieka i nie warto przegapić coś najważniejszego w życiu.
      • iniulka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 15:12
        Witam
        Ja także zaczynam staranka o dzidzie od maja smile
        W kwietniu wydawało mi się że może już zafasolkowałam, ale niestey mimo
        spóźniającego się @ w koncu nadszedł sad... to jest nasz pierwszy cykl starań o
        dzidzie i mam nadzieję że będzie owocny. Cały cykl będzie raczej spontaniczny
        ponieważ po spóźnieniu się @ o 7 dni wszystko się pewnie pomieszało sad.
        Nie planuje raczej mierzenia temp bo wstaje o różnych porach dnia (pracuje na
        różne zmiany), może testy owu??? Ale niestety za mało wiem na ten temat..
        polecacie testy owu???
        Trzymam za wszystkie starające się kciuki!!!
        TO JEAT NASZ MIESIĄC smile
    • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 15:57
      witam!dołączę do tak licznej grupy ale jak to mówią w kupie raźniej!w lutym
      odstawiłam tabletki,zmieniłam dietkę na ciut zdrowszą i zaczęłam brać folik.w
      marcu i kwietniu uważaliśmy z mężem,wiadomo lepiej odczekać po odstawieniu
      tabletek,ale w maju bierzemy się ostro do dzieła!trzymam kciuki za nas wszystkie!
    • tappo Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 16:06
      Witam!
      Ja też rozpoczęłam majowe starania dokładnie zaczęliśmy 30 kwietnia poprzez
      święto pracy skończywszczy na 3 Maja - mam nadzieję, że to starania będą nadal
      tak wspaniałe. Odkryliśmy zupełnie nową jakość seksu - do tej pory zawsze
      używaliśmy gumeczki.
      Jestem bardzo podekscytowana, chciaż wiem, że rzadko się udaje za pierwszym
      razem, ale już nie mogę się doczekać tych dwóch kreseczek na teście.
      Pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • johanka1234 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 21:03
      Ja także w maju rozpoczynam starania, dziś moj 1 dc. Miałam nadzieje że juz @
      nie przyjdzie, a jednak przyszedł z 7 dniowym opóźnieniem sad Trzeba brać się do
      pracy.

Pozdrawiam
      • joanna796 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 07.05.06, 22:24
        No mój to 24dc.Czyli powinnam była się już postarac.Ale coś czuję, że nic z
        tego, bo mężulek chorował...a wiecie pewnie jak to jest gdy facet chorujewinkAle
        maj przed nami.Co u Was dziwczęta?Jak starania?smilePozdrawiam gorąco
    • kostka25 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 08.05.06, 08:58
      tak jak pisałam wcześniej przeszłam i ja na maj. U mnie dziś 6 dc. Zaczynam
      staranka i zastanawiam się co można zrobić aby tym razem się udało. Jak
      mówiecie dziewczyny? Co może pomóc?
      • misia9944 Do Kostka25 08.05.06, 09:15
        Czesc Agnieszka co tam u Ciebie słychac? Cos dawno Cie u Nas nie było - "od
        dzis folikowe przygotowania"
        Jak znajdziesz troszke czasu to sie odezwij z gory dzieki smile
        Misia.
        • kostka25 do MISIA9944 08.05.06, 10:18
          po oststnim staranku tak się nakręciłam i się zawiodłam że przestałam pisać.
          Ale śledzę was od pon-do piątku, gdyż w domu nie mam internetu a w pracy mogę
          sobie pozwolić. Miło że ktoś mnie kojaży. Obiecuję że będę się odzywała.A co u
          ciebie?
    • pysiekp Trzymam za was kciuki !!! 08.05.06, 10:08
      Ja też zajrzałam tu z sentymentu (zaszłam w ciaże rok temu -5.5.2005 ostatnia
      miesiaczka)
      Jak ten czas szybko leci. Wydaje mi sie,ze dopiero co siedziałam tu tym forum i
      zastanawiałam sie kiedy mi się uda. Zobaczycie, zanim sie obejrzycie juz
      bedziecie tulić swoje maleństwa tak jak ja teraz Jasia smile
      Życze Wam szybkiego zafasolkowania, bezproblemowych ciaż, prawie bezbolesnych
      porodów i zdrowych grubasków.
      Chyba sie nie obrazicie jak bede Wam kibicować smile
    • gwiazdka1212 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 15:52
      czesc. ja tez zaczynam. biore folik juz chyba 3 miesiacewink
      a od polowy maja zaczynamy starania o nasze pierwsze malenstwo. Powodzenia
      • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 16:16
        widzę że jest nas coraz więcej!tak trzymać!mam nadzieję że najpóźniej za miesiąc
        spotkamy się na nowym wątku-odliczanie!trzymam kciuki za wszystkie!
    • liwwia Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 21:44
      Witam!

To moj 6 cykl..Wierze, ze tym razem sie uda...

Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam za nas kciuki!!

PS
      SZCZEGOLNE POZDROWIENIA DLA wiolasb!!!!!!!!! Czytalam Twoja historie...i za
      Ciebie szczegolnie trzymam kciuki wink
    • viola_j Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 10.05.06, 12:02
      Ja też się przyłączam. Zaczynam trzeci cykl starań z clo. Przed clo 4 cykle
      starań i nic. Może w maju nam się poszczęści. Życzę dużo wiary i powodzenia nam
      wszystkim
      • dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 15:40
        hej dziewczynki!i jak wam idą starania,przykładacie sięwink)pogoda taka piękna że
        aż chce się żyć a wieczorkami do dzieła!życzę wszystkim powodzenia!!!
        • wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 16:16
          Witam! Jak miło, że dołączyły do nas kolejne przyszłe mamy! Pozdrawiam Was!
          Czekam na @, a po niej starania!!! Mam nadzieję, że owocne, czego i Wam zyczę!
          Liwwia - jest mi niezmiernie miło, że o mnie pamiętasz... Pozdrawiam Cię i
          wierzę, że nam się uda!!! Buziaczki dla wszystkich...
          • filemonka7 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 18:03
            Witajcie, ja jestem w trakcie starań, ale trochę się boję że z moimi jajeczkami
            coś jest nie tak. Od dwóch cykli robię testy owu, ciągle negatywne (teraz też),
            w dniach owu pojawia się tylko blada kreseczka. W ubiegłym cyklu tempka wzrosła
            mi regularnie, śluz też wskazywał, ale test owu był ujemny. Teraz jest gorzej:
            objawy śluzowe mam piękne, ale tempka nie rośnie (wzrosła na 1 dzień i dziś
            znowu spadła), a testy owu od kilku dni negatywne (tylko ta ledwie widoczna
            kreseczka). Wiem, muszę udać się na monitoring, ale martwię się tym.
            Co by nie było, staranka nie zaszkodzą smile
            Pozdrawiam !
    • wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 13.05.06, 12:07
      Witam - znowu się odzywam, bo dził właśnie dostałam drugiej po poronieniu @...
      Bardzo się cieszę, że już niedługo rozpocząć będziemy mogli starania!!! Życzę
      Wszystkim zafasolkowania! Buziaczki!!!
    • necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 12:47
      Witam.My z mezusiem zaczelismy juz majowe starania,to moj 14dc wiec mam wielka
      nadzieje ze to szczesliwy miesiac.Pozdrawiam wszystkie starajace sie.
    • kaluha Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 17:15
      o kurcze! ale Was tu! fajnie smile nie jestem sama... trzymam kciuki za wszystkie
      fasolki smile
    • marphy1 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 18:29
      No hej,
      JA JUŻ ZACZĘŁAM STARANIA OD POCZĄTKU TEGO ROKU NO I UDAŁO SIĘ DOKŁADNIE TYDZIEŃ
      TEMU ZROBIŁAM DWA TESTY I SĄ DWIE KRESECZKI smileHURA !!!!
      POZDRAWIAM
      • kaluha Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 18:32
        super chruper! smile gratuluję!
        • wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 21:21
          Marphy1 - GRATULACJE!!!!!!! Trzymaj się cieplutko, dbaj o Dzidzię i siebie!
          Trzymam kciuki za Was kochane dziewczyny i za siebie - mam nadzieję, że
          niebawem ogłosimy tę radosną nowinę!!!!
    • necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 21:54
      Marphy1 gratuluje.Mam nadzieje ze ja niedlugo tez zobacze takie dwie
      kreseczki.I wszystkim nam tego zycze cobysmy mogly zalozyc nowy watek.To by byl
      luty 2007.Buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka