joanna796 26.04.06, 22:37 Hej dziewczyny. Rozpoczynam nowy wątek.Nasz wątek.Które z was zaczynają starania?Ja zaczynam...do starań przymierzałam się już w zeszłym miesiącu.Ale teraz już przykładamy sie sumiennieZapraszam do rozmowy wszystkie majowe starające się Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 27.04.06, 23:11 Witaj! Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie nas przybywać! Ja rozpoczne starania w połowie maja... Na razie muszę odczekć - ponad półtora miesiąca temu poroniłam... Mam nadzieję, że się uda i będzie wszystko dobrze!!! Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
mamamisi2 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 27.04.06, 23:15 Wiolasb!-czytałam Twoja historie z zapartyn tchem,ja tez przechodzę na maj,a Tobie zyczę wyjątkowo duzo WIOSENNEGO SZCZĘSCIA! Odpowiedz Link Zgłoś
mamadacja Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 07:50 Wprawdzie dzisiaj idę po wyniki bHCG, ale raczej razem z wami będę się starać od połwy maja Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 08:00 co prawda i ja nie wiem czy przyjdzie @, ale czuję że razem z wami będę w maju ponownie się starać. Tak więc rezerwuję miejsce i życzę wam owocnych starań. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula261 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:02 ja tez sie przylącze Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:46 dopisuje sie to będzie II cykl starań.Tylko cos mi sie długośc cyklu pokręciła przez chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
sepcia1 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 09:52 Dziasiaj 2 dzień cyklu- dołączam do was. Mam nadzieję, że maj to nasz miesiąc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:14 osz Ty ja tez 2 dzien cyklu hahahhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:13 ja chyba w czerwcu , maj jescze sobie odpuszcę ( tym bardziej ze moj pierwszy syn byl poczęty w maju ) Dwoje dzieci z tego samego miesiąca ???? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:14 mój pierwszy syn z koleji został poczęty w czerwcu(2 cykl staran) maj wtedy poszedł na straty Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:15 marta76 . Zaplanowalas drugie dziecko tez w maju ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:42 4 lata temu 1 cykl staran majowych poszedł na marne.Udało sie w 2 cyklu czyli czerwcu. Treaz 1 cykl staran kwietniowy poszedl na marne,wiec 2 cykl jest majowy.Może się udaJezeli nie bedziemy sie starali w czerwcu.Marzec na urodziny dzidziusia jest super miesiacem.Dziś ma 3dc. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:49 U mnie dzis 2 dc a jakie masz odczucia ? Moj pierwszy synuś dzisiaj ma 5 lat i nie byl zaplanowany po prostu pojawil sie ale nie zaskoczyl nas po prostu zostawilismy to naturze i udalo sie w pierwszym cyklu. Teraz podchodzimy do sprawy bardziej planowo i zastanawiam sie czy to dobrze czy dam radę , dwoje dzieci a moze poczekac ale na co ...Mnostwo mnostwo roznych pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 13:57 wiesz ja myśle,że im dłużej sie zastanawiamy tym trudniej jest podjać decyzję.Przy pierwszym dziecku dla nas było łatwiej to był spontan,teraz od już ponad roku ciagła kalkulacja.Dopiero w tym miesiącu były starania.Chcemy miec jeszcze dziecko nasz synek także. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:24 tak , ta kalkulacja u nas tez . Poza tym widuję ostatnio coraz częsciej mamy ktore mają dzieci w iweku 10,12,15 lat i wtedy decydują sie na drugie dziecko i tak patzrąc myslę ze mamy jescze czas a za chwilę ..... a g. prawda jak bede miala 40 lat to chyba nie bede miala w sobie tyle sily i energii i ochoty ... a moze się mylę ? Wydaje mi się ze im szybciej tym lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:29 mamy ten sam rocznik,pierworodnych synków w podobnym wieku do roboty))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.m1976 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 14:36 Będziemy się odwiedzać na forum i informować ok ??? Odpowiedz Link Zgłoś
janka301 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 22:11 czesc ja też zaczynam starania dokładnie 10.05.jak narazie mam wspaniałego syna mikołaja,który ma 20 m-cy.Troche sie boje bo jestem mamą pracującą ale myśle że dam rade. Odpowiedz Link Zgłoś
bearad Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 15:26 Zaczełam, już w kwietniu, ale się nie udało. Wirzę, że w maju się uda.... Za wszytkie zaczynające trzymama kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
lamia1978 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 15:37 hej, witam was po raz pierwszy chciaz zaglądam na forum od kilku miesięcy) My z mężulkiem zaplanowaliśmy dzidzie na sierpień ale zaszaleliśmy już w kwietniu i teraz czekamy na rezultaty.Niestety jak czytam na forum to nie jest to takie proste więc nie łudzę się na sukces. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 28.04.06, 18:48 Witajcie, dopiero teraz zauważyłam ten wątek. Maj to mój drugi cykl starań. Mam w sobie tyle optymizmu i zmieniłam nastawienie do tych starań, że fajnie byłoby zobaczyć jakieś rezultaty. A jeśli nie, to będziemy musiały założyć nowy wątek " ...zaczynające starania w czerwcu" hihihi ppzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowaania Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.04.06, 13:19 Byle nie za sumiennie. Podobno nic na sile. Ja tez starałam sie,ale teraz biorę się ostro do pracy, po nocach śnią mi się bociany....Oby to był maj...czego i Wam życzę. Aha, u mnie niby 6 cykl,ale teraz,miesiąc po ślubie naprawdę chcę i nie udaję... Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_martusia Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 30.04.06, 18:31 hej, ja też zaczynam pierwszy cykl starń właśnie w maju, ale w drugiej połowie dopiero. Od 2 miesięcy biore folik i wcześniej przerwałąm branie pigułek. Byłąm ulekarza ale nie zlecił mi badań czy innych takich. fajnie by było, jakby nam wszystkim sie udało. czy mierzycie sobie temperaturę i obserwujecie? bo ja to nic nie robię, mam reglarne cykle więc na luzie "postaramy się bardziej" w połowie cyklu. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
luna67 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 00:34 halo, to moj niestety 5 cykl staran, ale nie dam za wygrana. Wczesniej mierzylam temperature, obserwowalam i doszlam do wniosku, ze moze jak przestane sie stresowac to moze wyjdzie. Bylam u lekarza i wszystko u mnie w porzadku. I z kw. foliowego w dalszym ciagu nie zrezygnuje Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Na pewno się uda! 01.05.06, 16:54 Witajcie! Uda nam się wszystkim bez wyjątku , to nasz miesiąc - trzeba mocno w to wierzyć! Mamamisi2 - dziękuję Ci za piękne słowa, cieszę się, że są tu takie kochane Kobietki!!! Pozdrawiam Was! No i do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasika75 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 17:27 dziewczyny trzymam za Was kciuki , zajrzałam tu z sentymentu , poniewaz dwa lata temu własnie w maju udało nam sie (mnie i mezowi)poczać naszego slicznego synka , tez chciałam w tym roku starac sie o druga dzidzie w maju , ale bocian zawitał juz w marcu, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 21:22 Witam ja rowniez w maju zaczynam starania (bedzie to moj pierwszy cykl)mam nadzieje ze szczesliwy pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 01.05.06, 21:50 Hej Dziewczyny! Ja również zaczynam starania majowe (majowe po raz pierwszy, hehe). Maj piękny miesiąc, życie budzi się dookoła! Obserwuję, jak pięknie powstają z małych ziarenek całe rośliny i mam ogromniastą nadzieję. I ta moja ogromniasta nadzieja siedzi sobie cichutko w kącie i z uśmiechem sobie czeka. Na co ona tak się uśmiecha? Odpowiedz Link Zgłoś
nadya22 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 15:25 Cześć dziewczyny dziś mój 5 dc zobaczymy co będzie dalej- ten cykl z bromergonem Odpowiedz Link Zgłoś
dziwna8 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 16.05.06, 16:15 witam i dołączam się!!! Pod koniec tego tygodnia powinien przyjść okres ale liczę na to że nie przyjdzie i że będzie dzidziuś Mamy już z mężem dziewczynkę, może będzie chłopczyk.. Ale to akurat najmniej istotne. Trzymam kciuki i modlę się za nas wszystkie! A ta ciekawość tak zżera... Odpowiedz Link Zgłoś
akml Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 20:51 Witam mam jednego dzieciaczka(3 latka) i w maju próbujemy(zobaczymy) Odpowiedz Link Zgłoś
agusiak77 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 02.05.06, 21:52 Witajcie. Mam synka, który w lipcu skończy 3 latka. To bedzie mój drugi cykl starań. Może tym razem się uda. Trzymam za Nas wszytskie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 03.05.06, 17:08 ja biorę ostatnie opakowanie i też zaczynamy. Boję się ale już nie bardzo mam czas czekać. Życie ucieka i nie warto przegapić coś najważniejszego w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
iniulka Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 15:12 Witam Ja także zaczynam staranka o dzidzie od maja W kwietniu wydawało mi się że może już zafasolkowałam, ale niestey mimo spóźniającego się @ w koncu nadszedł ... to jest nasz pierwszy cykl starań o dzidzie i mam nadzieję że będzie owocny. Cały cykl będzie raczej spontaniczny ponieważ po spóźnieniu się @ o 7 dni wszystko się pewnie pomieszało . Nie planuje raczej mierzenia temp bo wstaje o różnych porach dnia (pracuje na różne zmiany), może testy owu??? Ale niestety za mało wiem na ten temat.. polecacie testy owu??? Trzymam za wszystkie starające się kciuki!!! TO JEAT NASZ MIESIĄC Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 15:57 witam!dołączę do tak licznej grupy ale jak to mówią w kupie raźniej!w lutym odstawiłam tabletki,zmieniłam dietkę na ciut zdrowszą i zaczęłam brać folik.w marcu i kwietniu uważaliśmy z mężem,wiadomo lepiej odczekać po odstawieniu tabletek,ale w maju bierzemy się ostro do dzieła!trzymam kciuki za nas wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
tappo Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 16:06 Witam! Ja też rozpoczęłam majowe starania dokładnie zaczęliśmy 30 kwietnia poprzez święto pracy skończywszczy na 3 Maja - mam nadzieję, że to starania będą nadal tak wspaniałe. Odkryliśmy zupełnie nową jakość seksu - do tej pory zawsze używaliśmy gumeczki. Jestem bardzo podekscytowana, chciaż wiem, że rzadko się udaje za pierwszym razem, ale już nie mogę się doczekać tych dwóch kreseczek na teście. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
johanka1234 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 04.05.06, 21:03 Ja także w maju rozpoczynam starania, dziś moj 1 dc. Miałam nadzieje że juz @ nie przyjdzie, a jednak przyszedł z 7 dniowym opóźnieniem Trzeba brać się do pracy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna796 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 07.05.06, 22:24 No mój to 24dc.Czyli powinnam była się już postarac.Ale coś czuję, że nic z tego, bo mężulek chorował...a wiecie pewnie jak to jest gdy facet chorujeAle maj przed nami.Co u Was dziwczęta?Jak starania?Pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 08.05.06, 08:58 tak jak pisałam wcześniej przeszłam i ja na maj. U mnie dziś 6 dc. Zaczynam staranka i zastanawiam się co można zrobić aby tym razem się udało. Jak mówiecie dziewczyny? Co może pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Do Kostka25 08.05.06, 09:15 Czesc Agnieszka co tam u Ciebie słychac? Cos dawno Cie u Nas nie było - "od dzis folikowe przygotowania" Jak znajdziesz troszke czasu to sie odezwij z gory dzieki Misia. Odpowiedz Link Zgłoś
kostka25 do MISIA9944 08.05.06, 10:18 po oststnim staranku tak się nakręciłam i się zawiodłam że przestałam pisać. Ale śledzę was od pon-do piątku, gdyż w domu nie mam internetu a w pracy mogę sobie pozwolić. Miło że ktoś mnie kojaży. Obiecuję że będę się odzywała.A co u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
pysiekp Trzymam za was kciuki !!! 08.05.06, 10:08 Ja też zajrzałam tu z sentymentu (zaszłam w ciaże rok temu -5.5.2005 ostatnia miesiaczka) Jak ten czas szybko leci. Wydaje mi sie,ze dopiero co siedziałam tu tym forum i zastanawiałam sie kiedy mi się uda. Zobaczycie, zanim sie obejrzycie juz bedziecie tulić swoje maleństwa tak jak ja teraz Jasia Życze Wam szybkiego zafasolkowania, bezproblemowych ciaż, prawie bezbolesnych porodów i zdrowych grubasków. Chyba sie nie obrazicie jak bede Wam kibicować Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka1212 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 15:52 czesc. ja tez zaczynam. biore folik juz chyba 3 miesiace a od polowy maja zaczynamy starania o nasze pierwsze malenstwo. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 16:16 widzę że jest nas coraz więcej!tak trzymać!mam nadzieję że najpóźniej za miesiąc spotkamy się na nowym wątku-odliczanie!trzymam kciuki za wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
liwwia Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 09.05.06, 21:44 Witam! To moj 6 cykl..Wierze, ze tym razem sie uda... Pozdrawiam Was dziewczyny i trzymam za nas kciuki!! PS SZCZEGOLNE POZDROWIENIA DLA wiolasb!!!!!!!!! Czytalam Twoja historie...i za Ciebie szczegolnie trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
viola_j Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 10.05.06, 12:02 Ja też się przyłączam. Zaczynam trzeci cykl starań z clo. Przed clo 4 cykle starań i nic. Może w maju nam się poszczęści. Życzę dużo wiary i powodzenia nam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
dakota123 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 15:40 hej dziewczynki!i jak wam idą starania,przykładacie się)pogoda taka piękna że aż chce się żyć a wieczorkami do dzieła!życzę wszystkim powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 16:16 Witam! Jak miło, że dołączyły do nas kolejne przyszłe mamy! Pozdrawiam Was! Czekam na @, a po niej starania!!! Mam nadzieję, że owocne, czego i Wam zyczę! Liwwia - jest mi niezmiernie miło, że o mnie pamiętasz... Pozdrawiam Cię i wierzę, że nam się uda!!! Buziaczki dla wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
filemonka7 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 12.05.06, 18:03 Witajcie, ja jestem w trakcie starań, ale trochę się boję że z moimi jajeczkami coś jest nie tak. Od dwóch cykli robię testy owu, ciągle negatywne (teraz też), w dniach owu pojawia się tylko blada kreseczka. W ubiegłym cyklu tempka wzrosła mi regularnie, śluz też wskazywał, ale test owu był ujemny. Teraz jest gorzej: objawy śluzowe mam piękne, ale tempka nie rośnie (wzrosła na 1 dzień i dziś znowu spadła), a testy owu od kilku dni negatywne (tylko ta ledwie widoczna kreseczka). Wiem, muszę udać się na monitoring, ale martwię się tym. Co by nie było, staranka nie zaszkodzą Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 13.05.06, 12:07 Witam - znowu się odzywam, bo dził właśnie dostałam drugiej po poronieniu @... Bardzo się cieszę, że już niedługo rozpocząć będziemy mogli starania!!! Życzę Wszystkim zafasolkowania! Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 12:47 Witam.My z mezusiem zaczelismy juz majowe starania,to moj 14dc wiec mam wielka nadzieje ze to szczesliwy miesiac.Pozdrawiam wszystkie starajace sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 17:15 o kurcze! ale Was tu! fajnie nie jestem sama... trzymam kciuki za wszystkie fasolki Odpowiedz Link Zgłoś
marphy1 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 18:29 No hej, JA JUŻ ZACZĘŁAM STARANIA OD POCZĄTKU TEGO ROKU NO I UDAŁO SIĘ DOKŁADNIE TYDZIEŃ TEMU ZROBIŁAM DWA TESTY I SĄ DWIE KRESECZKI HURA !!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kaluha Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 18:32 super chruper! gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
wiolasb Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 21:21 Marphy1 - GRATULACJE!!!!!!! Trzymaj się cieplutko, dbaj o Dzidzię i siebie! Trzymam kciuki za Was kochane dziewczyny i za siebie - mam nadzieję, że niebawem ogłosimy tę radosną nowinę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: Wszystkie dziewczyny zaczynające starania w m 14.05.06, 21:54 Marphy1 gratuluje.Mam nadzieje ze ja niedlugo tez zobacze takie dwie kreseczki.I wszystkim nam tego zycze cobysmy mogly zalozyc nowy watek.To by byl luty 2007.Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś