marta_211 05.05.07, 09:08 Jestem Marta! O dzidziusia staram się od 4 miesięcy, chociaż tak sporadycznie i licze n ato ze moze się neidługo uda :\ Zapraszam starające się Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mi81 Re: W maju się uda! 05.05.07, 10:30 witam) my starmy sie drugi cykl,z tym że w tym bardzo "intensywnie", mam juz jedno dziecie, które ma już 6 lat. To drugie jest tez upragnione i baardzo chiałabym żeby się traz udało Trzymam kciuki za starające się Odpowiedz Link Zgłoś
malina.majka Re: W maju się uda! 05.05.07, 13:22 Musi sie udac )) Ja mam dzis 10dc,i 19 m-czna coreczka czeka na rodzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: W maju się uda! 05.05.07, 13:36 Wierzę, że się uda. Synek czeka na braciszka Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
m_anee Re: W maju się uda! 05.05.07, 20:25 ja rowniez zaczelam w maju mam nadzieje ze uda sie z pierwszym razem ,mam synka prawie 3lata Odpowiedz Link Zgłoś
marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 08:35 dziewczynki super... ja wczoraj pozarlam sie z facetem...ale pewnei dizisaj przyjdzie jzu z czekoladkami :p ja sie teraz zameirzam bardziej intensywnie staramc o BOBO... nie moge narzeczonego namowic na obejrzenei mieszkania... czy kazdy mezczyzna boi sie opuscic mamusie? jak z wami bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
tunia30 Re: W maju się uda! 06.05.07, 11:55 No niestety my nadal mieszkamy z ojcem męża, dobrze, że to duży dom i cała góra jest nasza (poddasze). Nie stać nas na własne mieszkanie, na drugie dziecko zresztą też nie, choć oboje mamy pracę (budżetówka). Co robić, takie czasy! Pozdrawiam Tunia Odpowiedz Link Zgłoś
loona81 Re: W maju się uda! 06.05.07, 12:26 Ja jeszcze toszke czekam, czekam na lipiec lub sierpień. Biore kwas foliowy od 2 miesiecy i prowadze zdrowy tryb zycia, chyba . We wrzesniu bierzemy ślub no i juz nie możemy sie doczekac dzidziusia. Mam nadzieję ze uda sie od razu nigdy nie mialam problemów z cyklami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 13:32 to znowu ja... wieczorkiem jedziemy objrzec mieszkanko moze bedzie w dobrym stanie (mam taka nadzije) i uda nam sie je kupic... ale bym sie cieszyla... ja troche bralam folik ale teraz biore calibrum tez podobno dobre ale ja to takich prochow to cierpliwosci nei mam a raczej pamieci dziewczyneczki macie gg? moze lepiej byloby na gg popisac nie sadzicie? pozdroweczka dla wszystkich starajacych sie Odpowiedz Link Zgłoś
marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 13:36 a mam jeszcze pytanko bo mzoe wy wiecie wiecej ode mnei kochalam sie z moim kochanie 12 , 13 i 14 dnai cyklu przy cyklach 28-29 dniowych przsypuszczam ze 12 mialam owulacje bo zawsze boli mnie w tym czasie jajnik. wiec byc mzoe to byla owulacja. okres spoznil mi sie 4 dni, ale byl... trwał 4 dni a zazwyczaj ostatnio mialam @ 5dniowe. @ byla dosyc obfita hociaz mneij niz wczesniej czy mozliwe jest ze moge byc w ciazy ? nie chcem narazie robic testu bo znowu zawiesc sie smutno byloby ... juz tyle razy mialam nadzije aha i jeszcz ewspomne ze 3 dni przed spodziewana meisiaczka znaczy ok 25 dnai cyklu robilam test.... ale wyszedl negatywny chociaz moglo byc dlatego tak ze za wczesnei go zrobilam : qrcze... sama nei wiem czy robic test czy czekac doradzcie Odpowiedz Link Zgłoś
agakuzior Re: W maju się uda! 07.05.07, 15:39 witam, ja rowniez zaczelam w maju, w okolicach 3-4 maja mialam owulacje-chyba, bo jakis dziwny ten cykl od poczatku. zaczelismy starania wlasnie teraz, jestem nauczycielka i zaolanoalam wszystko co do dnia, ale wiem, ze natura takich planow nie lubi. mam juz 2 letniego synka i z nim zaszlam za pierwszym razem, teraz chcialabym, zeby tez stal sie cud, dzisiaj, w 17 dc zrobilamtest, ale nie wiem po co bo wiedzialam ze jeszcze za wczesnie. mam cykle 25 dni okolo, mialam bol owulacyjny, jak zwykle dwudniowy, a teraz boli mnie brzuch caly czas i chce mi sie sikac. szalelismy z mezem od jakiegos 9dc przez kilka dni.mam nadzieje ze bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś