Dodaj do ulubionych

W maju się uda!

05.05.07, 09:08
Jestem Marta! O dzidziusia staram się od 4 miesięcy, chociaż tak
sporadycznie tongue_out i licze n ato ze moze się neidługo uda :\ Zapraszam starające
się smile Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • ola_mi81 Re: W maju się uda! 05.05.07, 10:30
      witamsmile)
      my starmy sie drugi cykl,z tym że w tym bardzo "intensywnie", mam juz jedno
      dziecie, które ma już 6 lat. To drugie jest tez upragnione i baardzo chiałabym
      żeby się traz udałosmile Trzymam kciuki za starające siętongue_out
      • malina.majka Re: W maju się uda! 05.05.07, 13:22
        Musi sie udac smile)) Ja mam dzis 10dc,i 19 m-czna coreczka czeka na rodzenstwo wink
    • tunia30 Re: W maju się uda! 05.05.07, 13:36
      Wierzę, że się uda. Synek czeka na braciszka smile
      Tunia
      • m_anee Re: W maju się uda! 05.05.07, 20:25
        ja rowniez zaczelam w maju mam nadzieje ze uda sie z pierwszym razem ,mam synka
        prawie 3lata
        • marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 08:35
          dziewczynki super... ja wczoraj pozarlam sie z facetem...ale pewnei dizisaj
          przyjdzie jzu z czekoladkami :p
          ja sie teraz zameirzam bardziej intensywnie staramc o BOBO... nie moge
          narzeczonego namowic na obejrzenei mieszkania... czy kazdy mezczyzna boi sie
          opuscic mamusie? jak z wami bylo?
          • tunia30 Re: W maju się uda! 06.05.07, 11:55
            No niestety my nadal mieszkamy z ojcem męża, dobrze, że to duży dom i cała góra
            jest nasza (poddasze). Nie stać nas na własne mieszkanie, na drugie dziecko
            zresztą też nie, choć oboje mamy pracę (budżetówka). Co robić, takie czasy!
            Pozdrawiam
            Tunia
    • loona81 Re: W maju się uda! 06.05.07, 12:26
      Ja jeszcze toszke czekam, czekam na lipiec lub sierpień. Biore kwas foliowy od
      2 miesiecy i prowadze zdrowy tryb zycia, chyba smile. We wrzesniu bierzemy ślub no
      i juz nie możemy sie doczekac dzidziusia. Mam nadzieję ze uda sie od razu nigdy
      nie mialam problemów z cyklami. Pozdrawiam
      • marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 13:32
        to znowu ja... wieczorkiem jedziemy objrzec mieszkanko smile moze bedzie w dobrym
        stanie (mam taka nadzije) i uda nam sie je kupic... ale bym sie cieszyla... ja
        troche bralam folik ale teraz biore calibrum tez podobno dobre ale ja to takich
        prochow to cierpliwosci nei mam a raczej pamieci smile dziewczyneczki macie gg?
        moze lepiej byloby na gg popisac nie sadzicie? pozdroweczka dla wszystkich
        starajacych siesmile
      • marta_211 Re: W maju się uda! 06.05.07, 13:36
        a mam jeszcze pytanko bo mzoe wy wiecie wiecej ode mnei smile
        kochalam sie z moim kochanie 12 , 13 i 14 dnai cyklu przy cyklach 28-29
        dniowych smile przsypuszczam ze 12 mialam owulacje bo zawsze boli mnie w tym
        czasie jajnik. wiec byc mzoe to byla owulacja. okres spoznil mi sie 4 dni, ale
        byl... sad trwał 4 dni a zazwyczaj ostatnio mialam @ 5dniowe. @ byla dosyc
        obfita hociaz mneij niz wczesniej smile czy mozliwe jest ze moge byc w ciazy ? nie
        chcem narazie robic testu bo znowu zawiesc sie smutno byloby ... juz tyle razy
        mialam nadzijesmile aha i jeszcz ewspomne ze 3 dni przed spodziewana meisiaczka
        znaczy ok 25 dnai cyklu robilam test.... ale wyszedl negatywny sad chociaz moglo
        byc dlatego tak ze za wczesnei go zrobilam : qrcze... sama nei wiem czy robic
        test czy czekac sad doradzciesmile
        • agakuzior Re: W maju się uda! 07.05.07, 15:39
          witam, ja rowniez zaczelam w maju, w okolicach 3-4 maja mialam owulacje-chyba,
          bo jakis dziwny ten cykl od poczatku. zaczelismy starania wlasnie teraz, jestem
          nauczycielka i zaolanoalam wszystko co do dnia, ale wiem, ze natura takich
          planow nie lubi. mam juz 2 letniego synka i z nim zaszlam za pierwszym razem,
          teraz chcialabym, zeby tez stal sie cud, dzisiaj, w 17 dc zrobilamtest, ale nie
          wiem po co bo wiedzialam ze jeszcze za wczesnie. mam cykle 25 dni okolo, mialam
          bol owulacyjny, jak zwykle dwudniowy, a teraz boli mnie brzuch caly czas i chce
          mi sie sikac. szalelismy z mezem od jakiegos 9dc przez kilka dni.mam nadzieje
          ze bedzie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka