bercia_26 30.05.07, 20:38 Witam. Dzisiaj rano robiłam test i wyszły dwie krechy. @powinnam dostać 22.05.2007r. Staramy się 1,5 roku. Teraz to sie boje czy będzie wszystko. Mam nadzieje że sie udało. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virgoo3 Re: mam II kreski 30.05.07, 20:46 Gratuluje mamusiu!My też się staramy już trochę ale mam nadzieję, że jak za tydzień zrobię teścik to w końcu zobaczę upragnione kreseczki. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fifomama Re: mam II kreski 30.05.07, 20:49 Cześć, też jestem w ciąży, w 2 tyg drugiej ciąży. Nie bój się, na pewno będzie dobrze. Czeka Cię teraz wspaniały czas! Odpowiedz Link Zgłoś
bercia_26 Re: mam II kreski 30.05.07, 20:51 Dzięki dziewczyny. A miałam 9 lipca miec laparoskopie. Cieszę się, ale poczekam z wiadomościami na potwierdzenie ciąży przez lekarza. Za 2 tygodnie pójde do lekarza, a jutro zrobię 2 test. Odpowiedz Link Zgłoś
ann2 Re: mam II kreski 30.05.07, 21:12 Gratuluje!!! I zycze wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda232 Re: mam II kreski 04.06.07, 11:45 Gratuluje ciazy, bedziemy miec podobny termin ja powinnam dostac @ 21maja, nie przyszla, tak wiec bebe miec drugiego dzidziusia zycze wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
baka1baka Re: mam II kreski 04.06.07, 12:29 Gratuluje i wszystkiego dobrego życzę Odpowiedz Link Zgłoś
malda_80 Re: mam II kreski 04.06.07, 12:39 Moje gratulacje. Mam nadzieję,że na początku września też je zobaczę. Rośnijcie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
erbarmanka Też dwie krechy na Dzień Dziecka :) 04.06.07, 13:21 Hej, Gratulacje! Ja też się bardzo cieszę, chociaż moja radosć pzreplata się ze strachem o moje maleństwo.Dlaczego? Też staraliśmy się od marca 2006 roku i w te wakacje mieliśmy zrobić porządne badania itd.A tu Niespodzianka. @ miałam dostać 31 maja, więc pzryszło mi do głowy zrobić teścik 1 czerwca, gdy nie było znaku @. No i jest! Hurra, udało się po takim czasie! A tak barzdo sie martwiłam. Zwariowałam od samego początku.odstawiłam kawę, pojechałam na zakupy zdrowej żywności itd. To coś w moim brzuszku ma zaledwie 1 mm - jęsli tam jest? - a już wywraca moje życie do góry nogami. Alez się cieszę! Chciałabym nawiązać kontakt z jakimiś doświadczonymi mamuśkami, bo amm tak dużo pytań! Która z was jets chętna wesprzeć mnie??? Pozdrawiam , kasia 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś