Dodaj do ulubionych

mam II kreski

30.05.07, 20:38
Witam. Dzisiaj rano robiłam test i wyszły dwie krechy. @powinnam dostać
22.05.2007r. Staramy się 1,5 roku. Teraz to sie boje czy będzie wszystko.
Mam nadzieje że sie udało.
Obserwuj wątek
    • virgoo3 Re: mam II kreski 30.05.07, 20:46
      Gratuluje mamusiu!My też się staramy już trochę ale mam nadzieję, że jak za
      tydzień zrobię teścik to w końcu zobaczę upragnione kreseczki. Pozdrawiam!
      • daisy1980 Re: mam II kreski 30.05.07, 20:55

• fifomama Re: mam II kreski 30.05.07, 20:49
      Cześć, też jestem w ciąży, w 2 tyg drugiej ciąży. Nie bój się, na pewno będzie
      dobrze. Czeka Cię teraz wspaniały czas!
      • bercia_26 Re: mam II kreski 30.05.07, 20:51
        Dzięki dziewczyny. A miałam 9 lipca miec laparoskopie. Cieszę się, ale poczekam
        z wiadomościami na potwierdzenie ciąży przez lekarza. Za 2 tygodnie pójde do
        lekarza, a jutro zrobię 2 test.
    • ann2 Re: mam II kreski 30.05.07, 21:12
      Gratuluje!!! I zycze wszystkiego dobrego!!!
    • jagoda232 Re: mam II kreski 04.06.07, 11:45
      Gratuluje ciazy, bedziemy miec podobny termin ja powinnam dostac @ 21maja, nie
      przyszla, tak wiec bebe miec drugiego dzidziusia zycze wszystkiego dobrego.
      • baka1baka Re: mam II kreski 04.06.07, 12:29
        Gratuluje i wszystkiego dobrego życzę wink
    • malda_80 Re: mam II kreski 04.06.07, 12:39
      Moje gratulacje.smile Mam nadzieję,że na początku września też je zobaczę.
      Rośnijcie zdrowo.smile
      • erbarmanka Też dwie krechy na Dzień Dziecka :) 04.06.07, 13:21
        Hej, Gratulacje! Ja też się bardzo cieszę, chociaż moja radosć pzreplata się ze
        strachem o moje maleństwo.Dlaczego? Też staraliśmy się od marca 2006 roku i w
        te wakacje mieliśmy zrobić porządne badania itd.A tu Niespodzianka. @ miałam
        dostać 31 maja, więc pzryszło mi do głowy zrobić teścik 1 czerwca, gdy nie było
        znaku @. No i jest! Hurra, udało się po takim czasie! A tak barzdo sie
        martwiłam. Zwariowałam od samego początku.odstawiłam kawę, pojechałam na zakupy
        zdrowej żywności itd. To coś w moim brzuszku ma zaledwie 1 mm - jęsli tam
        jest? - a już wywraca moje życie do góry nogami. Alez się cieszę! Chciałabym
        nawiązać kontakt z jakimiś doświadczonymi mamuśkami, bo amm tak dużo pytań!
        Która z was jets chętna wesprzeć mnie???
        Pozdrawiam , kasia 33 lata
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka