b-e-a-t-k-a 14.01.04, 14:08 poszukuje przedszkola dla dziewczynki 2 letniej w Piasecznie lub okolicach. moze byc prywatne. macie jakies namiary to pomozcie, a moze macie tez doswiadczenia z owych przedszkoli prosze napiszcie pozdrawiam beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
na4 Re: Piaseczno i okolice 15.01.04, 16:55 Moje dziecko (prawie 3 latek) chodzi od wrzesnia do Kulfona na ul. Warszawskiej 30. Jest to fillia przedszkola Leśnego. Przedszkole jest kameralne i panuje w nim fajna atmosfera.W kazdym razie dziecko i ja jestesmy zadowolone. Folder (bo strona dopiero w budowie) znajdziesz na stronie www.przedszkole-lesne.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
akara2 Re: Piaseczno i okolice 16.09.04, 14:41 a czy wiecie coś o przedszkolu Leśnym przy Bażanciej? Odpowiedz Link Zgłoś
liliana22 Re: Piaseczno i okolice 04.02.04, 10:04 Moje dzieciaki chodzą do "Kleksa" na ul. Jana Pawła II już drugi rok i jesteśmy zadowoleni. Chłopcy lubią tam chodzić, dzieci wychodzą na plac zabaw również zimą, często mam problem żeby namówić ich na wyjście z przedszkola. Jak chcesz jakieś dokładniejsze informacje czy namiary to pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś