monikaskwa 02.12.09, 18:55 Szukam opinii na temat tego przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mniemanologia Re: "Zielony słonik" W-wa Włochy 03.12.09, 10:32 Mój synek (prawie 3-latek) tam chodzi, od września. Jestem bardzo zadowolona Przedszkole z cateringiem, jest angielski i nauka gry na instrumentach dla starszych dzieci. Wyjścia do teatrów, inne atrakcje - typu wyjście na pocztę (hehe, nawet zdziwiliśmy się któregoś dnia, gdy Młody dostał list z obrazkiem rysowanym chyba przez całą grupę), prezentacje różnych instrumentów muzycznych z mini-koncertem, teraz niedługo przyjdzie chyba jakaś pani z psem "przyjaznym dzieciom", bal na Halloween, jasełka, Mikołaj. Młody się rozwija, coraz lepiej z mówieniem, jedzeniem, różnymi aktywnościami typu rysowanie. Dużo się uczy. Nie ma problemu, jesli chodzi o kwestie załatwiania się - jak się zdarzą "wpadki", to przebiorą, umyją itd. (no dla mnie to jest temat "na czasie", bo Młody się jeszcze nie do końca kontroluje). Panie są młode, miłe, otwarte, zaangażowane, pomocne. Zawsze można przyjść i porozmawiać o zachowaniu dziecka, zgłosić ewentualne sugestie. Fajne indywidualne podejście do dziecka - bo dzieci jest niewiele, bo mogą nowym poświęcić więcej czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
selgross Re: "Zielony słonik" W-wa Włochy 24.03.10, 12:05 witajcie kochane mamy, od czerwca planuje poslac malego do tego przedszkola. szukam opini na temat tego przedszkola. prosze napiszcie cos wiecej. bede wdzieczna Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: "Zielony słonik" W-wa Włochy 24.03.10, 17:14 No nie wiem, co więcej napisać, dobrze jest tam mojemu synkowi Dzieci jest więcej niż na początku, chyba z 13 naliczyłam ostatnio, dwie grupy. Mój jest w tej młodszej grupie. Jest coraz więcej zajęć dodatkowych (hehehe, oczywiście płatnych), jakieś opcje karate, język angielski, hiszpański, zajęcia logopedyczne. Na jedzenie nie narzeka, są wyjścia do teatrów, "wizyty" np. zwierząt, jakaś pani była ostatnio, opowiadała o dalekim wschodzie i dzieci robiły sushi Dobry kontakt z kierownictwem i paniami opiekunkami. Odpowiedz Link Zgłoś