Dodaj do ulubionych

Szukam przedszkola na Tarchominie

11.08.10, 16:26
Witajcie, znalazłem coś takiego w Internecie.

www.nasztarchomin.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=202&Itemid=10
czy znacie przedszkole Miś? Jest tanie ale czy dobre? Jakoś nie mam przekonania do tego co jest najtańsze...
Obserwuj wątek
    • mamadz2007 Re: Szukam przedszkola na Tarchominie 17.08.10, 19:14
      i słusznie .. choć trzeba również pamiętać, że najdroższe nie zawsze znaczy najlepsze ... ja robiłam rozeznanie i wyeliminowałam (dość szybko) takie placówki jak Smerf, Krasnoludki, Klub Misia Bo ... i nawiązując do zadanego pytania ... wymienione placówki są tańsze (część z nich znacząco) od przedszkola, które ostatecznie wybrałam. Być może coś w tym jest smile
      • mamadz2007 Re: Szukam przedszkola na Tarchominie 17.08.10, 19:24
        a jeśli chodzi o komentarz do artykułu ... to chyba jego autor się nie wysilił ... bo pominął wiele placówek, które są wymienione na stronie Białołęki.

www.bialoleka.waw.pl/page/index.php?str=135
    • przedszkole_chochliki Chochliki 30.08.10, 23:39
      Witam,
      we wrześniu otwieramy przedszkole na Tarchominie, dlatego nie było ono jeszcze uwzględnione w podanym artykule. Zapraszamy na stronę www.chochliki.edu.pl/ .

Anna Sawicka
    • justynapodgorska1 Re: Szukam przedszkola na Tarchominie 06.09.10, 16:43
      Witam serdecznie i zapraszam do nowego przedszkola "Przedszkolaki",
      znajdującego się przy ul. Świderskiej 127.
      Startujemy 20 września,natomiast w dniach 16, 17 i 18 organizujemy dla Państwa i Państwa pociech dni otwarte.
      W godzinach 10-12 dzieci będą mogły pobawić się razem z ciociami, a w sobotę, jeśli pogoda pozwoli, przejechać się na kucyku smile
      Rodzice w tym czasie, będą mogli zapoznać się z naszym przedszkolem i kadrą.
      Posiadamy duży plac zabaw, własną kuchnię, przestronne sale oraz wykwalifikowany personel.
      Wszelkie informacje na stronie internetowej:
      www.przedszkolaki.warszawa.pl
      lub pod numerem telefonu: 720-00-55-66.
    • 1.kropa Re: Szukam przedszkola na Tarchominie 27.04.11, 20:28
      Polecam "Moje przedszkole"! Posłałam tam synka w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona! Świetne, małe, kameralne przedszkole (znajduje się ono przy ulicy Świderskiej-obok Smerfa). Jedna, mieszana wiekowo mała (16 osobowa)grupa dzieci, doskonała opieka (trzy nauczycielki), z którymi rodzice utrzymują codzienne, przyjacielskie kontakty(z korzyścią dla dzieci). Przedszkole jest parterowe(co zaoszczędza dzieciom biegania po schodach i co zapewnia bezpieczeństwo). Mają własny odgrodzony całkowicie od zewnątrz, dobrze wyposażony plac zabaw. Sale są dwie (jedna do zabawy i zajęć dydaktycznych) druga przystosowana do gimnastyki, zajęć ruchowych oraz odpoczynku. Przedszkole oferuje zajęcia dodatkowe (angielski, rytmika, zajęcia z logopedą), różnego rodzaju teatrzyki. I co ważne dla młodych rodziców, których dzieci nie dostały się do państwowego przedszkola- jest przystępne cenowo. Zachęcam do odwiedzenia, ja nie żałuję, że posłałam tam dziecko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka