Dodaj do ulubionych

"Przedszkolaki" na świderskiej

20.01.11, 16:11
przedszkole działa od niedawna, dlatego proszę o opinie rodziców, których dzieci chodzą do tej placówki
Obserwuj wątek
    • dorot1a Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 22.01.11, 22:52
      Moja corka tam chodzi od listopada. Jestesmy bardzo zadowoleni. Jak masz jakies pytania, pisz na gazetowego maila.
      • ada1 Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 28.01.11, 20:46
        Również jestem zainteresowana tym przedszkolem, czy mogę napisać na piv?
    • driszti [...] 10.02.11, 13:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ancymon123 Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 10.02.11, 14:28
        Drugi zarzut to kuchnia. Co z tego, że własna, kiedy karmią dzieci śmieciowym jedzeniem. Parówki, mielonka, drożdżówki, kanapki z Nutellą, miodem, słodkie serki Danio itd
        Sama tak karmie dziecko, nie nazwałabym tego śmieciami, ze śmietnika nie wyciągam i do śmieci nie wyrzucam mielonki i parówek, miodu/nutelli- cała rodzina uwielbia (słodkie najmniej syn) smile
        Nie sądze tez, żeby to co wymieniłaś było na obiad. Ale może na obiad zauwazyłaś ziemniaki/kaszę, kotlet mielony i surówkę z marchwi. To też na pewno smieci.
        PS. nie znam i nie bronie tego przedszkola, ale u mojego syna tez jest podobne menu i jestem bardzo zadowolona.
        • dorot1a Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 10.02.11, 17:42
          Moje dziecko chodzi do Przedszkolakow od listopada.
          Zanim zapisalam je do tego przedszkola odwiedzilam jeszcze dwie inne placowki i szczerze mowiac Przedszkolaki wydaly mi sie najlepszym wyborem. Co do schodow, to wole te schody nie zabezpieczone bramkami (nie widze tak naprawde celowosci ich montowania) niz bardzo strome w sasiednim Smerfie (mimo ze byly zabezpieczone bramkami, to niebezpiecznie sie po nich schodzilo...)
          W tej chwili w przedszkolu sa trzy grupy. W sumie dzieci jest ok 30.
          Wszystkie panie maja wyksztalcenie pedagogiczne i doswiadczenie w pracy z dziecmi i jest ich wystarczajaco na obecna ilosc dzieci (nie zauwazylam zadnej pani straszacej...). I to chyba logiczne, ze nie jest zatrudniana kadra do "obslugi" 20 grup jak sa 3 - normalne podejscie przedsiebiorcy.
          W cenie przedszkola jest rytmika, angielski, w ramach zajec dodatkowych - angielski, balet, plastyka itp.
          Dodatkowo srednio raz w miesiacu w przedszkolu pojawiaja sie niespodzianki - byl pies z opiekunka, byly kucyki, byl pan ekolog z chomikiem i kroliczkiem, byla wigilia, dzien babci i dziadka, bal przebierancow. No i duzym plusem jest naprawde spory plac zabaw.
          Co do jedzenia to sie nie bede wypowiadac, bo moje dziecko to niejadek i najchetniej jadloby nalesniki, ale rowniez w domu daje do jedzenia i parowki i miod i serki.
          Ja jestem bardzo zadowolona - budynek jest nowy i spelnia wszystkie normy, panie swietnie dogaduja sie z rodzicami, a corka nie chce wracac do domu smile
        • driszti [...] 11.02.11, 16:32
          • ir_76 Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 14.02.11, 12:10
            Moja corka tez chetnie chodzi do tego przedszkola. Ja mam pelne zaufanie do Pani Justyny to jest do dyr i jestem jej wdzieczna za super podejscie do nowych dzieci . Moja corka miala dosc trudna adaptacje ale szybko sie przekonala do przedszkola i do ''cioć''. Jedynie rezczywiscie troche malo jest owocow ale w domu je dosc duzo i warzyw tez. I jak widac po przykladzie mojego dziecka, to ze zje czasami cos slodkiego nie przeszkadza jej w tym ze uwielbia wszytkie warzywa i bardzo chetnie je zjada. A ta owa ciocia ktora ponioc ma straszyc, to jest osoba ktora dzieci lubia a ze nie jest w typie modelki, no coz .... Dzieci powinny miec kontakt z roznymi osobami i nie kierowac sie tylko wygladem i cechami zew.
    • owianka Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 15.02.11, 12:26
      Zastanawiam się, skąd Wy wszystkie wiecie, o jakim przedszkolu jest mowa? O jakim mieście?
    • czerwone_winko [...] 15.02.11, 15:36
      • dorot1a Re: "Przedszkolaki" ul. Świderska W-wa 15.02.11, 21:44
        schody zdecydowanie nie sa sliskie, no i dzieciaki po nich nie biegaja, tylko schodza jedno za drugim trzymajac sie poreczy smile
        • ada1 Re: dorot1a 18.02.11, 21:35
          Mam pytanie, o której odbierasz swoją córeczkę z przedszkola? Sąsiadki syn chodzi do Plastusia na Mehoffera i tam podobno "panie ciocie" patrzą wilkiem na rodziców, którzy odbierają swoje pociechy po 17 (choć przedszkole jest czynne do 18).
          Jak jest w Przedszkolakach?
          • dorot1a Re: dorot1a 19.02.11, 22:36
            Odbieram z okolicach 16.30-17. Raz mi sie zdazylo ok 17.30. O tej godzine z reguly jest czworka-piatka dzieci. I nikt wilkiem nie patrzy smile - przedszkole dziala do 18
            • ada1 Re: dorot1a 01.03.11, 15:35
              Dzięki smile Okazało się, że mojej sąsiadki syn też chodzi do tego przedszkola i rodzicie - a najważniejsze synek - są bardzo zadowoleni.
              W takim razie pozostaje tylko czekać do września wink
      • agnieszkab58 Re: "Przedszkolaki" ul. Świderska W-wa 11.07.13, 16:56
        Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już drugi rok, czasami są jakieś małe niedociągnięcia -nikt nie jest idealny, ale złego słowa nie mogę powiedzieć.Bzdurą jest to, że dzieci chodzą głodne,porcje nie są duże ale dziecko zawsze dostanie dokładkę jeśli tylko ma na to ochotę! Co do Pan Dyrektor też się nie zgodzę, jest osobą otwartą i zawsze można z nią porozmawiać i w razie czego rozwiązać problem.Ciocie też są w porządku,co widać najlepiej po swoim dziecku które z radością chodzi do tego przedszkola.
    • piglet4 Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 03.07.13, 20:51
      Dzień dobry,
      Czy może Pani rozwinąć wątek... Jestem mamą dziecka uczeszczającego do tego przedszkola i zaniepokoiła mnie Pani... Skądinąd dochodzą do mnie podobne informacje.

Pozdrawiam
      • aless.andra Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 03.07.13, 23:15
        Napisałam na ten temat dość dużo informacji i nie wiem jak to mogłabym jeszcze rozwinąć. Może ma Pani jakieś konkretniejsze pytania, to w ten sposób byłoby mi łatwiej. Do, której grupy chodzi Pani dziecko?

Pozdrawiam
        • piglet4 Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 04.07.13, 09:12
          Dziecko chodzi do duszkow. Właśnie z tej grupy odchodzi wychowawczyni, jedna z najlepszych pań w tym przedszkolu... Szykuję się na rozmowę z Właścicielką, aby wyrazić swoje zaniepokojenie tematem, będę też chciała porozmawiać z innymi rodzicami dzieci z grupy. Szczerze mówiąc do tej pory nie zauważyłam nic podejrzanego a dziecko jest zadowolone.
          Pozdrawiam
        • adw.tomasz_kacperski_1 [...] 03.04.14, 21:53
      • proudmary znak zapytania 30.08.13, 09:54
        chciałam zapisać córeczkę do tego przedszkola, ale wstrzymałam się bo podobno jest tam niesamowita rotacja "cioć"-podobno większość odeszła w tym roku. Zresztą sama odniosłam wrażenie, że jest tam jakoś dziwnie - może się mylę. Czy ktoś może coś powiedzieć o tym przedszkolu? Czy rzeczywiście tak często tam się zmieniają przedszkolanki?
      • betk-a40 Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 31.03.14, 20:51
        Witam.
        Moje dziecko uczęszcza do grupy "SŁONECZEK". Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy nauczycielki- cioci Kamili. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Odpowie na wszystkie moje pytania.
        Minus jednak dla cioci Agnieszki. Bardzo nie podobają mi się jej komentarze ( gdy po jakieś dziecko przychodzi rodzic i ciocia swoimi "miłymi" komentarzami wyprasza dziecko z przedszkola, np. "no idź już mama/tata czeka.", "Ale późno, zbieraj zabawki i biegnij do mamy/taty" ). Staram się zrozumieć, że ciocia jest zmęczona ale jakoś jej komentarze nie są na miejscu. W końcu przedszkole jest otwarte do 18.30 więc do tego czasu dziecko może posiedzieć nawet gdy rodzic przyjdzie troszkę wcześniej.

Ogólnie do tej pory nie miałam żadnych wątpliwości przyprowadzając dziecko do tego przedszkola,jednak po przeczytaniu opinii Pani allesandry i Pani 4dory zacznę uważniej przyglądać się całej sytuacji. Chcę być obiektywna.
        Co przykuło moją uwagę, że opinie tych dwóch osób zostały bardzo szybko usunięte. Bardzo chciałabym się skontaktować z tymi osobami i wyjaśnić wątpliwości, bądź wyjaśni mi je pani psycholog.

Pozdrawiam
        Mama małego szkraba wink
        • betk-a40 Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 31.03.14, 20:54
          Witam.
          Moje dziecko uczęszcza do grupy "SŁONECZEK". Nie mam żadnych zastrzeżeń do pracy nauczycielki- cioci Kamili. Bardzo miła i sympatyczna osoba. Odpowie na wszystkie moje pytania.
          Minus jednak dla cioci Agnieszki. Bardzo nie podobają mi się jej komentarze ( gdy po jakieś dziecko przychodzi rodzic i ciocia swoimi "miłymi" komentarzami wyprasza dziecko z przedszkola, np. "no idź już mama/tata czeka.", "Ale późno, zbieraj zabawki i biegnij do mamy/taty" ). Staram się zrozumieć, że ciocia jest zmęczona ale jakoś jej komentarze nie są na miejscu. W końcu przedszkole jest otwarte do 18.30 więc do tego czasu dziecko może posiedzieć nawet gdy rodzic przyjdzie troszkę wcześniej.

Ogólnie do tej pory nie miałam żadnych wątpliwości przyprowadzając dziecko do tego przedszkola,jednak po przeczytaniu opinii Pani allesandry i Pani 4dory zacznę uważniej przyglądać się całej sytuacji. Chcę być obiektywna.
          Co przykuło moją uwagę, że opinie tych dwóch osób zostały bardzo szybko usunięte. Bardzo chciałabym się skontaktować z tymi osobami i wyjaśnić wątpliwości, bądź wyjaśni mi je pani dyrektor...

Pozdrawiam
          Mama małego szkraba smile
    • voxpopuli3 Re: UWAGA!!! "Przedszkolaki" na świderskiej 04.07.13, 08:54
      Większego kuriozum dawno nie przeczytałam - ciekawe,jak częsta zmiana kadry może korzystnie wpływać na przedszkole..ha ha ha.....zresztą nieadekwatne wydaje mi się tu użycie określenia"przedszkole",chodzi bowiem o dobro DZIECI ,a wiadomo,że częsta zmiana kadry nie wpływa dobrze na ich rozwój.

dorot1a napisała:
      >Faktycznie, co roku ktoś odchodzi, ale to akurat z korzyś
      > cią dla przedszkola...
      >
    • agnieszkab58 Re: Przedszkolaki 11.07.13, 17:30
      Moje dziecko chodzi do tego przedszkola już drugi rok, czasami są jakieś małe niedociągnięcia -nikt nie jest idealny, ale złego słowa nie mogę powiedzieć.Bzdurą jest to, że dzieci chodzą głodne,porcje nie są duże ale dziecko zawsze dostanie dokładkę jeśli tylko ma na to ochotę! Co do Pan Dyrektor też się nie zgodzę, jest osobą otwartą i zawsze można z nią porozmawiać i w razie czego rozwiązać problem.Ciocie też są w porządku,co widać najlepiej po swoim dziecku które z radością chodzi do tego przedszkola
      • sylwina791 Re: Przedszkolaki 09.09.13, 18:51
        mój syn natomiast często się skarży że zabrakło dokładek. Jest mało owoców tylko na podwieczorek. Zamiast kompotu wpisanego do jadłospisu prawie zawsze jest herbata.
        • aless.andra1 [...] 11.09.13, 20:54
          • opiekunkapatrycja Re: Przedszkolaki 12.09.13, 22:05
            Jeśli coś jest faktycznie nie tak to apel do wszystkich, którzy dzieci stamtąd pozabierali (?) i Pań, które zdecydowały się odejść (?) Cokolwiek by nie powiedzieć, warto żeby takie osoby się wypowiedziały - bo za dużo niejasnych wpisów na forum, albo ktoś robi czarny PR, właścicielka komuś podpadła albo faktycznie jest coś na rzeczy. Dzieciaki i rodziców uratują tylko szczere wypowiedzi - o ile można na forum na takie liczyć, to nie są żarty - praktycznie na pół dnia oddajemy nasze dzieci.
            • 4dora [...] 30.03.14, 21:07
              • lid1ia Re: Przedszkolaki 31.03.14, 14:49
                Witam wszystkich zainteresowanych opinią o wspomnianym przedszkolu. Zacznę od tego, że nie jestem fanką anonimowego uzewnętrzniania się w forach internetowych. Trudno mi jednak pozostać obojętną wobec czytanych o tej placówce oszczerstw. Moje dziecko chodzi do tej placówki już ponad 3 lata. Kolejne dziecko także zapiszę właśnie tam. Poniżej spróbuję w skrócie wyliczyć dlaczego:
                - dziecko lubi tam chodzić od pierwszego dnia!!! Weszło w grupę i kadrę niemal jak do siebie (w przeciwieństwie do "Krasnoludków" skąd zabrałam je po miesiącu - płakało jeszcze przed wyjściem do przedszkola a ja dostałam informację zwrotną od nauczycielki, cyt."Proszę w domu pracować z dzieckiem! Jemu przedszkole kojarzy się z zabawą a powinno z nauką!").
                - Dziecko czuje się bezpiecznie, uczy, bawi, zaprzyjaźnia.
                - Panie nauczycielki - kompetentne, uśmiechnięte, pracowite, zainteresowane wszystkimi dziećmi. I co istotne - potrafią też słuchać. Nie tylko dbają o bezpieczeństwo dzieci, lecz budują relacje, bawią się z nimi, uczą.
                - Pani Dyrektor dostępna niemal zawsze i niezwykle pomocna. Otwarta, komunikatywna, przykładająca dużą wagę do jakości przedszkola (grupy są niewielkie, jest czysto, schludnie, zawsze mnóstwo nowych zabawek, wspaniale przygotowany plac zabaw, dobre i świeże jedzenie - nigdy nie zdarzyło się absolutnie nic (!), co wskazywałoby na inny stan rzeczy);
                - z tygodnia na tydzień wzrastają umiejętności merytoryczne i społeczne dziecka; Przedszkole dozuje wiedzę dokładnie tak, jakbym tego oczekiwała;
                - Cały budynek przystosowany dla przedszkolaków (łącznie z wysokością schodków!);
                - co do Pani Psycholog - absolutnie nie zgadzam się z wcześniejszą opinią. Jest kontaktowa, profesjonalna i nigdy niczego mi "nie wciskała" - jak to jest sugerowane w poprzedniej wypowiedzi.

Podsumowując - w mojej opinii - nikt nie jest doskonały i ma prawo popełniać błędy i nie sprostać oczekiwaniom całego otoczenia. Nigdy nie zdarzyło się jednak aby moje uwagi/ prośby do personelu były bagatelizowane. Ja polecam to miejsce BARDZO! Komfort pobytu mojego dziecka i jego podejście do chodzenia do przedszkola zmieniło się o 100%. Atmosfera stworzona przez Panią Justynę i jej zespół zdjęła bardzo dużo stresu ze mnie jako rodzica pierwszy raz posyłającego dziecko do przedszkola.
                • 4dora [...] 31.03.14, 17:23
                  Treść postu jest niedostępna.
                  • chemiczka22 Re: Przedszkolaki 31.03.14, 23:01
                    Witam,
                    Moje dziecko chodzi do Przedszkolaków od dwóch lat, do grupy Sówek, jestem bardzo zadowolona z przedszkola, zarówno Pani Dyrektor, młoda, ambitna i otwarta osoba, która zawsze znajdzie czas dla dziecka i rodzica jak i kadra są świetne. Moje dziecko wcześniej chodziło do prywatnego przedszkola blisko mojego miejsca zamieszkania, i trudno było nazwać to przedszkolem, raczej przechowalnią dzieci, natomiast przedszkole Przedszkolaki wyróżnia sie spośród innych które oglądałam, jest zawsze czysto, mebelki dla dzieci są bezpieczne i drewniane, sale kolorowe, piękny wystrój, przy schodach są poręcze dla dzieci, poza tym dzieci schodzą gęsiego, i nie ma żadnego zbiegania ze schodów. Jedzenie jest pyszne, zwłaszcza naleśniki ze szpinakiem z mąki orkiszowej, moje dziecko zawsze prosi o dokładkę, i nigdy nie narzekało że zabrakło smile Angielski jest na bardzo wysokim poziomie, moje dziecko nadrobiło zaleglłości po poprzednim przedszkolu.
                    Poza tym Pani Dytektor zapewnia bardzo dużo atrakcji, wycieczek, zajęć dodatkowych.
                    Chciałam jeszcze podkreślić ze dojeżdżam z drugiej strony Wisły żeby odwieźć moje dziecko do Przedszkolaków, bo po swojej stronie nie znalazłam lepszego przedszkola ( na szczęście jest most północny wink
                    W razie pytań zapraszam na priv.
                  • kurczaczek275 [...] 01.04.14, 12:51
                    • annamaria773 [...] 01.04.14, 14:16
                      • m_amba Re: Przedszkolaki 02.04.14, 21:34
                        Witam jestem mamą dziewczynki z grupy duszków i zupełnie się z Panią nie zgadzam. Nauczycielki profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. To nie jest tylko moja opinia, ale również innych rodziców z którymi mam ciągły kontakt i którzy bardzo chętnie spotkają się z panią osobiście. Bardzo nie lubię wypowiadać się na forach ale wśród takiego steku bzdur nie można przejść obojętnie.
                        Ciekawe skąd pani wie ile zarabiają nauczycielki? Bo skoro jest tak fatalnie, to tych super pań z grupy najstarszej, tych"kompetentnych i autentycznych" to chyba nie dotyczy. Niestety od razu widać że te wszystkie bzdury o przedszkolu nie są pisane przez żadnych rodziców tylko jakąś sfrustrowaną nauczycielkę.
                        Droga Pani, może już czas poszukać innej pracy i przestać w końcu obrażać koleżanki i swojego pracodawce. Może zamiast zatruwać się swoim jadem warto zatrudnić się gdzieś indziej ?A może właśnie to jest pani problem że nikt nie chce pani zatrudnić pomimo swojej autentyczności i kompetencji. Pozdrawiam i współczuję
                  • adw.tomasz_kacperski_1 Re: Przedszkolaki 03.04.14, 21:47
                    OSTATECZNE PRZEDSĄDOWE WEZWANIE DO ZAPRZESTANIA NARUSZANIA DÓBR OSOBISTYCH I USUNIĘCIA SKUTKÓW JUŻ DOKONANEGO NARUSZENIA

Działając w imieniu Pani Justyny Podgórskiej oraz Joanny Połaskiej (dalej jako "Mandantki") właścicielek przedszkola "Przedszkolaki" znajdującego się w Warszawie na ulicy Świderskiej w oparciu o art. 23- 24 § 1 i 448 Kodeksu cywilnego wzywam Panią jako autora szkalującej i oszczerczej dla moich Mandantek wypowiedzi do niezwłocznego zaprzestania naruszania, i usunięcia skutków już dokonanego naruszenia dóbr osobistych.

Mając powyższe na względzie wzywam w terminie dwóch dni od dzisiaj do usunięcia wszystkich Pani wypowiedzi w ramach niniejszego wątku oraz do niepublikowania oraz niewygłaszania od dnia otrzymania niniejszego wezwania gdziekolwiek oraz jakichkolwiek treści naruszających dobra osobiste moich Mandantek , a w szczególności przypisujących ich działalności zachowań naruszających przepisy Ustawy z dnia 4 lutego 2011 r. o opiece nad dziećmi w wieku do lat 3 ; Ustawy z dnia 7 września 1991 r. o systemie oświaty ; Rozporządzenia Ministra Edukacji Narodowej i Sportu z dnia 31 grudnia 2002 r. w sprawie bezpieczeństwa i higieny w publicznych i niepublicznych szkołach i placówkach oraz Ustawy z dnia 20 maja 1971 r. Kodeks wykroczeń

Informuję, iż publikacja przez Panią przedmiotowych treści zawiera bezpodstawne, nieprawdziwe informacje oraz opinie na temat placówki "Przedszkolaki" i moich Mandantek i tym samym stanowiła rażące naruszenie ich dóbr osobistych . Należy uznać takie działania za pomówienia, godzące w dobre imię moich Mandantek, które mogą poniżyć je w opinii publicznej i narażają na utratę zaufania potrzebnego dla prowadzonej przez nie działalności.
                    Wskutek Pani bezprawnego zachowania doszło do podważenia wiarygodności i uczciwości moich Mandantek oraz ich profesjonalizmu w ramach prowadzonej przez nie działalności w zakresie przedszkola. Pani wypowiedzi nie noszą znamiom dozwolonej konsumenckiej krytki, a stanowią jedynie z góry zaplanowany, bezprawny atak.

Informuję, iż w przypadku braku reakcji na niniejsze wezwanie sprawa zostanie niezwłocznie skierowana na drogę procesu sądowego, celem ochrony dóbr osobistych moich Mandantek oraz uzyskania odszkodowania z tytułu dokonanych naruszeń. W ramach tych działań, przez Sąd i policję zostaną ustalone Pani dane osobowe w oparciu o adres IP Pani komputera oraz wniesiony prywatny akt oskarżenia z uwagi, iż zachowanie jakiego się Pani dopuściła w ocenie moich Mandantek wyczerpuje znamiona przestępstwa zniesławienia opisanego w art. 212 § 2 Kodeksu Karnego zagrożonego karą grzywny, karą ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku i obowiązkiem zapłaty nawiązki.

Z poważaniem,
                    adw. Tomasz Kacperski
                    www.kancelaria-kacperski.pl
                    • j.podgorska Re: Przedszkolaki 03.04.14, 22:01
                      Szanowni Państwo.
                      Nasza placówka, w związku z łamiącymi prawo i oczerniającymi nas wpisami, postanowiła podjąć zdecydowane kroki i nawiązała współpracę z kancelarią adwokacką.
                      Nie boimy się krytyki a wręcz przeciwnie, jesteśmy na nią otwarci. Od samego początku bowiem naszym celem było dobro i bezpieczeństwo dzieci.
                      Jednak oszczerstwa ukrywających się pod pseudonimami alessandra i 4dora osób, nie są w żadnym wypadku krytyką, lecz świadomym działaniem na szkodę „Przedszkolaków”, czego, jako dyrektor placówki, nie zamierzam dłużej tolerować. Dlatego też poprosiłam o pomoc specjalistów w dziedzinie prawa.
                      Osoby zaniepokojone wpisami, bądź zainteresowane naszą placówką zapraszam do kontaktu oraz odwiedzenia nas.
                      Z wyrazami szacunku, Justyna Podgórska.
                  • adw.tomasz_kacperski_1 [...] 03.04.14, 21:55
    • czarnuszka108 Re: "Przedszkolaki" na świderskiej 16.05.14, 18:18
      Mój synek jest już w Przedszkolakach od trzech lat, teraz chodzi do Sówek (zerówka). Przerobiłam ze starszą córką trzy przedszkola, a z synem dwa i Przedszkolaki są bezwzględnie najlepsze! Odpowiada mi oferta edukacyjna i mnóstwo atrakcji dla dzieciaków co miesiąc. Kuchnia jest zdrowa i co najważniejsze - posiłki gotowane są codziennie na miejscu. Wychowawczynie bardzo kontaktowe i znają dokładnie potrzeby dzieci. Pani Dyrektor pracuje z pasją i jest w stałym kontakcie z rodzicami. Wszelkie badania są regularnie przeprowadzane. Rodzice i dzieci utrzymują przyjacielskie relacje rownież po zajęciach smile Powstał nawet teatrzyk rodziców dla dzieciaków smile Jestem pewna, że mój synek ma solidne podstawy przed przyszłoroczną szkołą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka