honkaw1985 15.03.13, 18:10 Złożyłam wczoraj podanie o przyjęcie do przedszkola. W systemie wciąż widnieje informacja, że. podanie jest nie potwierdzone. W jakim czasie od złożenia mieliście potwierdzone podania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ironia-losu11 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 20:01 U mnie od razu była informacja, że podanie jest potwierdzone Odpowiedz Link Zgłoś
froobek Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 20:17 Chodzi o Wawę? Składałam wczoraj w południe i pytałam, czy na wieczór będę widziała, że jest potwierdzone. Pani dyrektor powiedziała, że niekoniecznie tak szybko i mam się nie martwić, bo ona to po prostu musi zrobić. Myślę, że monitowałabym po 2-3 dniach roboczych. Ja sobie sprawdzę w poniedziałek. To trochę dziwne, jak dla mnie. W zeszłym roku dyrektor w innym robiła to od razu przy rodzicu. Odpowiedz Link Zgłoś
honkaw1985 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 21:12 Chodzi o Warszawę... Pani dyrektor schowała do jakiejś teczki podanie i wyszła z gabinetu razem ze mną. Nie wiem, czy zapomniała, czy po prostu to tak długo trwa...? Odpowiedz Link Zgłoś
kondziana Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 16.03.13, 09:05 U mnie było tak że wpisywała odrazu przy mnie, ale widocznie w innych przedszkolach jest inaczej. Może ta dyr. zbiera najpierw kilka podań i potem hurtem wpisuje. Poczekaj do środy, jak nie będzie to zadzwoń. Odpowiedz Link Zgłoś
asai1978 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 16.03.13, 16:29 U mnie to trwało kilka dni. Trochę się niepokoiłam. Na infolinii Pani powiedziała mi, że w zasadzie Dyrekcja musi wprowadzić podanie do 22.03. I żebym dla spokoju sprawdziła 20.03. i wtedy dopiero dzwoniła do przedszkola, ponieważ każde inaczej/ w innym czasie potwierdza. Nie ma odgórnie narzuconych np 24 godzin od przyjęcia. Pełna dowolność. Moje akurat zostało w ciągu godziny potem potwierdzone. I był to przypadek, nie żadna interwencja, bo nie podawałam do takiej danych. Myślę że rada była ok - poczekać do 20.03 i w razie czego dzwonić i się dopytywać. Odpowiedz Link Zgłoś
nansiija Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 17.03.13, 09:37 Ja czekałam tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
sagaaga Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 17.03.13, 19:37 miałam od razu Odpowiedz Link Zgłoś