Dodaj do ulubionych

Kiedy potwierdzenie podania w systemie

15.03.13, 18:10
Złożyłam wczoraj podanie o przyjęcie do przedszkola. W systemie wciąż widnieje informacja, że. podanie jest nie potwierdzone. W jakim czasie od złożenia mieliście potwierdzone podania?
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 20:01
      U mnie od razu była informacja, że podanie jest potwierdzone
    • froobek Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 20:17
      Chodzi o Wawę?

Składałam wczoraj w południe i pytałam, czy na wieczór będę widziała, że jest potwierdzone.
      Pani dyrektor powiedziała, że niekoniecznie tak szybko i mam się nie martwić, bo ona to po prostu musi zrobić. Myślę, że monitowałabym po 2-3 dniach roboczych. Ja sobie sprawdzę w poniedziałek.

To trochę dziwne, jak dla mnie. W zeszłym roku dyrektor w innym robiła to od razu przy rodzicu.
    • honkaw1985 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 15.03.13, 21:12
      Chodzi o Warszawę... Pani dyrektor schowała do jakiejś teczki podanie i wyszła z gabinetu razem ze mną. Nie wiem, czy zapomniała, czy po prostu to tak długo trwa...?
      • kondziana Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 16.03.13, 09:05
        U mnie było tak że wpisywała odrazu przy mnie, ale widocznie w innych przedszkolach jest inaczej. Może ta dyr. zbiera najpierw kilka podań i potem hurtem wpisuje. Poczekaj do środy, jak nie będzie to zadzwoń.
    • asai1978 Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 16.03.13, 16:29
      U mnie to trwało kilka dni. Trochę się niepokoiłam. Na infolinii Pani powiedziała mi, że w zasadzie Dyrekcja musi wprowadzić podanie do 22.03. I żebym dla spokoju sprawdziła 20.03. i wtedy dopiero dzwoniła do przedszkola, ponieważ każde inaczej/ w innym czasie potwierdza. Nie ma odgórnie narzuconych np 24 godzin od przyjęcia. Pełna dowolność.
      Moje akurat zostało w ciągu godziny potem potwierdzone. I był to przypadek, nie żadna interwencja, bo nie podawałam do takiej danych.
      Myślę że rada była ok - poczekać do 20.03 i w razie czego dzwonić i się dopytywać.
    • nansiija Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 17.03.13, 09:37
      Ja czekałam tydzień
      • sagaaga Re: Kiedy potwierdzenie podania w systemie 17.03.13, 19:37
        miałam od razu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka