clownfish 23.07.14, 18:55 Hej, Bardzo proszę o opinię na temat tego przedszkola. Będę wdzięczna za każdą opinię. Dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
murwa.kac przeklejone przez moderatora 23.07.14, 19:28 Wrocław International Children’s House Blacharska Familijny Wrocław Cogito Wrocław, ul. Narcyzowa Hej, Bardzo proszę o opinię na temat tego przedszkola. Będę wdzięczna za każdą opinię. Dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sto.krotka79 Re: przeklejone przez moderatora 30.08.14, 12:41 Mogę się wypowiedzieć tylko na temat COGITO i nie polecam grupy łączone (razem dzieci w wieku 4, 5 i 6 lat) w grupie która powinna realizować program zerówki nauczycielki nie ogarniaja takiego rozrzutu, a dobitnym przykładem tego jest fakt że z książek TROPICIELE jest zrobione tylko kilka stron - koleżanka przenosi dziecko do zerówki w szkole obok i nie kupuje nowych książek bo po co jak w zeszłorocznych mało co jest wypełnione! Odpowiedz Link Zgłoś
mkazakm Re: Wrocław, ul. Gajowicka Przedszkole nr 61 30.10.14, 14:17 Pewnie już nie jesteś zainteresowana, ale co tam, może ktoś inny skorzysta. Przedszkole nr 61 ul. Gajowicka, Wrocław, fajne, kameralne, 5 grup, duży ogród na tyłach, tylko plac zabaw nieco leciwy, własna kuchnia (starają się zdrowo gotować, mają specjalny piec konwekcyjny bodajże choć i obiady na słodko się zdarzają), Pani Intendentka bardzo się stara z układaniem menu, są surowe owoce i warzywa "na przegryzkę", woda w baniaczkach do picia pomiędzy posiłkami, dzieci mają możliwość poznania różnych smaków, postarali się teraz o owoce z banku żywności i mają za darmo. Panie nauczycielki ze stażem, bardzo ciepłe i "z podejściem", jak trzeba przytulają nowe maluchy, pomagają w karmieniu, przebieraniu do leżakowania itp. moje dzieci szybko się zaaklimatyzowały i bardzo lubią tam chodzić. Budynek stary i są niedogodności, głównie schody (Panie sprowadzają dzieciaki, żeby wypadków nie było), kiepsko jest też z toaletami, po jednej na piętrze, nie ma mycia zębów po posiłkach, po prostu nie ma na to miejsca. Dyrekcja raczej bez werwy i zamiłowania do nowinek, ale co miesiąc są spotkania z muzyką i teatrzyk. Ogólnie atmosfera bardzo fajna i ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś