Dodaj do ulubionych

Szukam godnego polecenia przedszkola w Warszawie

09.11.04, 21:51
witam,
szukam naprawde fajnego przedszkola w warszawie chetnie prywatnego. juz
prawie mi wszystko jedno gdzie. o roznych przedszkolach jest tyle opinii, ze
zglupialam i juz nic nie wiem. macie cos sprawdzonego? nie przeladowanego
dodatkowymi zajeciami i przyjaznego dla dziecka?
pzodr
justyna
Obserwuj wątek
    • iwona281 Re: Szukam godnego polecenia przedszkola w Warsza 09.11.04, 22:03
      Napisz chociaż jaki rejon mniej więcej Cię interesuje- przecież nie będziesz
      wozić dziecka z jednego końca warszawy na drugi.
      • jl101 Re: Szukam godnego polecenia przedszkola w Warsza 09.11.04, 22:16
        powiem ci, ze jestem juz tego bliska smile mieszkam na ochocie, ale nie pracuje i
        drugi dzidz w bliskich planach, wiec do pracy sie na razie nie wybieram a
        jestem w stanie poswiecic dodatkowe 15 min w samochodzie jesli to ma byc cena
        za fajnie spedzony czas i zadowolenie olka (a zadowolone dziecko=zadowoleni
        rodzicesmile
        pozdr
        justyna
        • maryland1 Re: Szukam godnego polecenia przedszkola w Warsza 10.11.04, 10:01
          Znam godne polecenia przedszkola na Ochocie. Ale są to przedszkola państwowe.
          Niestety o przedszkolach prywatnych w tej części Warszawy nie mam najlepszej
          opinii..
          Odezwij się na priva i napisz gdzie dokładnie mieszkasz.
          Ja też dowożę dziecko codziennie do przedszkola, ale nie żałuję!!!!
    • siborki_mi Re: Szukam godnego polecenia przedszkola w Warsza 05.12.04, 23:17
      Hej! Moja Córka chodzi do bardzo fajnego przedszkole na górnym Mokotowie, rejon
      stacji metra Racławicka. Nie wiem czy to Cię interesuje, bo ono ma
      jedną "wadę" - jest państwowe. Jeśli masz ochotę czegoś się dowiedzieć pisz na
      adres: siborki@wp.pl Pozdrawiam Magda
    • stasimonka :-) 08.12.04, 17:31
      ja polecam przedszkole państwowe na ul.hirszfelda (okolice metra imielin)
      dzieciaki mają tam dobrą opiekę, fajne zabawki, ciekawe zajęcia
      naprawde w warszawie jest duzy wybór przedszkoli > tak naprawde najwazniejsza
      jest wychowawczyni (wychowawczynie) w grupie, bo to one spedzaja z dzieckiem
      najwiecej czasu i sprawia,ze albo czuje sie w przedszkolu wspaniale, albo wrecz
      przeciwnie uncertain (wiec to sprawa indywidualna> w jedym przedszkolu są przeciez
      przerozne nauczycielki)
      zwroc tez uwagę na wyposazenie przedszkoli
      doradzam ci placowke panstwowa > one maja najczesciej wieksze staże,
      doświadczenie i lepiej dobieraja pedagogow, porzućmy mity,ze to co prywatne
      jest lepsze!
      powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka