iwika 10.01.05, 14:59 Proszę o opinię, które przedszkole w Koszalinie polecacie. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farel31 Re: przedszkole w Koszalinie 11.01.05, 10:11 polecam przedczkole nr 20 w Koszalinie syn tam chodzi do zerowki nie wiem co chcialabys wiecej wiedziec pozdrawiam Kaska Odpowiedz Link Zgłoś
iwika Re: przedszkole w Koszalinie 12.01.05, 14:26 szukam przedszkola dla trzylatka. zależy mi na pozytywnej atmosferze i paniach, które są dla dzieci a nie obok nich Odpowiedz Link Zgłoś
hubertus81 Re: przedszkole w Koszalinie 17.01.05, 23:08 witaj. Ja również szukam przedszkola dla swojego synka ale on jest trochę młdoszy 2,5 roku...jeżeli znajdziesz jakieś fajne przedszkole to proszę o kontakt...a jak ja się czegoś dowiem to dam znać... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teresa1972 Re: przedszkole w Koszalinie 05.09.15, 04:55 Jeżeli zależy Ci na rozwiju dziecka to wybierz pryywatne jak np. Edukoland. Mają tam mnóstwo zajęć w tym dwa języki angielski i hiszpański, rytmikę i zajęcia z logopedą a angielskiego uczą metodą Helen Doron - jeżeli o niej nie słyszałaś to sobie o niej poczytaj używają jej najlepsze szkoły na całym świecie Odpowiedz Link Zgłoś
43radek Re: przedszkole w Koszalinie 08.09.15, 17:52 No i jeszcze mają monitoring zapomniałaś dodać Ogólnie jedno z lepszych przedszkoli w Koszalinie, ostatnio pisali nawer o nim w Prestiżu www.prestizkoszalin.pl/magazyn/65/spoleczenstwo/dobry-start-w-edukacje-odkrywanie-talentow-zaczyna-sie-w-przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś