Dodaj do ulubionych

Cos o przedszkolach w Toruniu

04.04.05, 22:50
Czy bylo cos o przedszkolach w Toruniu? Jak nie to napiszcie , bo ja wlasnie
sie miotam.
Obserwuj wątek
    • granna Re: Cos o przedszkolach w Toruniu 06.04.05, 11:42
      Ja gorąco i z pełnym przekonaniem polecam miejskie nr 3 na Curie-Skłodowskiej.
      Grupy mieszane, ale jest tez grupa dla maluchów, nie ma problemow z
      indywidualną dietą, ze spaniem, jeśli dziecko potrzebuje, z pieluchą jeśli
      maluch moczy się przez sen, z zajęciami i nauką. Jest miła atmosfera, nie
      spotkałam sie tam z żadną przykra uwaga na temat mojego czy innego dziecka.
      Widać, ze nauczycielki sa z dziećmi a nie ze sobą smile Jest także możliwosc
      konsultaji z logopedą. Co miesiac są tzw kolorowe dni, dzieci w tym dniu
      przychodza ubrane w dany kolor, mogą przyjść rodzice i rodzeństwo wink Zajęcia są
      ciekawe i urozmaicone.
      Acha i jeszcze jedna ważna rzecz, ponieważ przedszkole lezy troszke na uboczu
      nie ma problemu z miejscami wink
      Gdybys jeszcze miałą jakies pytanie, chętnie odpowiem smile
      • ochotka69 Re: Cos o przedszkolach w Toruniu 06.04.05, 23:02
        Dzieki za odpowiedz. Za daleko jak dla mnie. Czaje sie na przedszkole przy
        Dekerta nr 5 panstwowe lub Raczek, ale w tym drugim bylam rano, a w toalecie
        taki zapach ze fuj i reklamowka nie wyrzuconych recznikow papierowcych. No i
        tak nie wiem do konca na jakie sie zdecydowac.
        • granna Re: Cos o przedszkolach w Toruniu 07.04.05, 10:05
          Jeśli moge cos sugerowac, to popytaj może sąsiadka albo ktoś znajomy prowadza
          tam dziecko, albo nawet matki wychodzące z przedszkola smile Bo może to, że akurat
          tego dnia z łazienki śmierdziało, nie zdarza sie często a przedszkole akurat
          moze byc calkiem do rzeczy. Obejrzyj plac zabaw, jak masz mozliwosc to podpatrz
          jak to wygląda kiedy dzieci są na dworze. I o to, co dla Ciebie najistotniejsze
          zapytaj po prostu dyrekcje smile) choć skoro juz tam byłas to pewnie to zrobiłaś smile
          Ja poszłam z kartką, zeby o niczym nie zapomniec smile)
          • ochotka69 Re: Cos o przedszkolach w Toruniu 07.04.05, 22:06
            Bardziej przychylam sie jednak do tego panstwowego na Dekerta, ale jak tam sie
            dostac? Moze ktos ma "znajomości"?
    • minia26 Re: Cos o przedszkolach w Toruniu 10.04.05, 17:49
      A co myslicie o państowym na Chabrowej oraz Pod Muchomorkiem (prywatne) na
      Wrzosach ?
      Pozdrawiam
      Monika
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka