aada100 17.12.05, 22:44 Są dwa: nr 11 i nr 20A. Serdecznie proszę o opinie na temat obu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawiaw Re: Przedszkole na Umińskiego 20.12.05, 12:50 Nie wiem które przedszola masz na myśli, ale fajne jest przedszkole "Zielony Zakątek" na Umińskiego. Fajna atmosfera i bardzo miłe panie. Jedyny minus jest taki, że przedszkole jest malutkie (dwie grupy). Chciałam tam przenieść moje dziecko, ale sie nie udało. Zdecydowanie odradzam przedszkole na Rechniewskiego 5. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
allika Re: Przedszkole na Umińskiego 21.04.06, 11:55 Proszę o opinie przedszkola nr 370 na Umińskiego (nie Zielony Zakątek) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalesik Re: Przedszkole na Umińskiego 25.04.06, 13:43 Witam, moje dziecko dostało się właśnie do przedszkola nr 370 na Umińskiego. Moim zdaniem przedszkole jest super. Po pierwsze, przoduje w rankingach przedszkolnych, po drugie jak byłam na 'oględzinach' z moim dzieckiem, zostalismy bardzo fajnie przyjęcie. Poza tym w momencie składania podania jeszcze chwilkę pogadałam z Panią dyrektor, która się wydaje osobą bardzo kontaktową i nowoczesną. Jak dla mnie same plusy, a jak jest na prawdę okaże się we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
allika Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 09:01 Witam, my również się tam dostaliśmy. Czy wiesz może coś o dnaich adaptacyjnych? W niektórych przedszkolach są już w kwietniu. Zebranie organizacyjne będzie z tego co się orientuję 23 maja? Pozdrawiam Allika Odpowiedz Link Zgłoś
gonzalesik Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 12:09 No to super, może dzieciaczki się spotkają w jednej grupie.Wiem, że są dwie grupy maluchów. Tak spotkanie 23 maja, a zajecia adaptacyjne w czerwcu. Pewnie się wszystkiego dowiemy 23 maja 2006r. Pozdrawiam, IM Odpowiedz Link Zgłoś
allika Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 12:21 Dzięki za informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś