Dodaj do ulubionych

Przedszkole na Umińskiego

17.12.05, 22:44
Są dwa: nr 11 i nr 20A. Serdecznie proszę o opinie na temat obu!
Obserwuj wątek
    • agawiaw Re: Przedszkole na Umińskiego 20.12.05, 12:50
      Nie wiem które przedszola masz na myśli, ale fajne jest przedszkole "Zielony
      Zakątek" na Umińskiego. Fajna atmosfera i bardzo miłe panie. Jedyny minus jest
      taki, że przedszkole jest malutkie (dwie grupy). Chciałam tam przenieść moje
      dziecko, ale sie nie udało. Zdecydowanie odradzam przedszkole na Rechniewskiego
      5.
      Pozdrawiam
      Agata
      • aada100 Re: Przedszkole na Umińskiego 04.01.06, 14:56
        Up
        • allika Re: Przedszkole na Umińskiego 21.04.06, 11:55
          Proszę o opinie przedszkola nr 370 na Umińskiego (nie Zielony Zakątek)
          Pozdrawiam
          • gonzalesik Re: Przedszkole na Umińskiego 25.04.06, 13:43
            Witam,
            moje dziecko dostało się właśnie do przedszkola nr 370 na Umińskiego. Moim
            zdaniem przedszkole jest super. Po pierwsze, przoduje w rankingach
            przedszkolnych, po drugie jak byłam na 'oględzinach' z moim dzieckiem,
            zostalismy bardzo fajnie przyjęcie. Poza tym w momencie składania podania
            jeszcze chwilkę pogadałam z Panią dyrektor, która się wydaje osobą bardzo
            kontaktową i nowoczesną. Jak dla mnie same plusy, a jak jest na prawdę okaże
            się we wrześniu.
            • allika Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 09:01
              Witam,
              my również się tam dostaliśmy.
              Czy wiesz może coś o dnaich adaptacyjnych? W niektórych przedszkolach są już w
              kwietniu. Zebranie organizacyjne będzie z tego co się orientuję 23 maja?
              Pozdrawiam
              Allika
              • gonzalesik Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 12:09
                No to super, może dzieciaczki się spotkają w jednej grupie.Wiem, że są dwie
                grupy maluchów.
                Tak spotkanie 23 maja, a zajecia adaptacyjne w czerwcu. Pewnie się wszystkiego
                dowiemy 23 maja 2006r.

Pozdrawiam,
                IM
                • allika Re: Przedszkole na Umińskiego 26.04.06, 12:21
                  Dzięki za informacje.
                  Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka