Dodaj do ulubionych

Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne

17.02.06, 09:02
W archiwum niewiele - właściwie wypowiadają się trzy osoby: aniawys, mim288,
kasiazk. Czy są tu inni rodzice, którzy mogą przekazać swoją opinię na temat
Bajkowej Krainy na Idzikowskiego? Juclia ma 2 lata a my jesteśmy zmuszeni w
najbliższych tygodniach zrobić z niej przedszkolaka, dlatego zależy mi na jak
najświeższych informacjach.
dzięki
R
Obserwuj wątek
    • robtus Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 17.02.06, 12:12
      naprawdę nikt nie jest w stanie pomóc?
    • leosia2 Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 17.02.06, 14:37
      nie znam tego przedszkola osobiście ale chodzi tam dziecko którym opiekowała
      się znajoma moich rodziców i są oni baaaardzo zadowoleni wprost zachwyceni !!!
      Polecają. Ale szczegółów nie jestem w stanie podać.
      poczytałam sobie zresztą że też poszukujesz i np Jasia i Małgosi nie polecasz
      (podobne wrazenia) a na temat innych w rejonie (bardziej na dole czyli wilanów
      masz zdanie?

pozdr
      • robtus Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 17.02.06, 15:28
        Byliśmy kilka razy na zajęciach w Zielonej Ciuchci na Vogla - dość fajnie to
        wygląda, ale dla nas nie wchodzi w grę z prostej przyczyny Jula
        jest "pieluszkowcem" smile. Obejrzeliśmy też Europejskie przedszkole dwujęzyczne i
        wrażenia mieliśmy dobre, ale po analizie opinii w necie mam wątpliwości. Póki
        co szykujemy się do Bajkowej krainy smile
        R
        • ewaipiotrus Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 17.02.06, 18:14
          Mój synek chodzi do Bajkowej Krainy (zresztą wypowiadałam się już jakiś czas
          temu na temat tego przedszkola, nie znalazłeś moich postów?). To świetne
          miejsce! Bardzo ciewkawy program nauczania, bardo dobra opieka nad dziećmi,
          ogólnie bardzo fajnie. My po przejściach w innym prywatnym przedszkolu na
          Mokotowie byliśmy zachwyceni od samego początku. Naprawdę warto!
        • minkapinka Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 17.02.06, 21:37
          W zeszłym roku chciałam zapisać córkę na Idzikowskiego, niesety było juz za
          pozno i corka była 16 liscie oczekujących. Przedszkole podobało mi się, bo było
          normalne, personel bardzo zyczliwy.
          W rezultacie zapisaliśmy córkę do Europejskiego Dwujęzycznego i jestesmy zadowoleni.
    • olejek6 Re: Bajkowa Kraina - info pilnie potrzebne 18.02.06, 09:12
      Bajkowa Kraina - moja siostra cioteczna posyła tam synka. W ubiegłym roku
      oglądałam z nią to przedszkole, pomagałam jej szukać czegoś dla małego (moje
      dziecko chodzi do prywatnego w Piasecznie). Zarówno pani dyerktor, kóra nas
      oprowadzała, jak i samo przedszkole zrobiło na nas wtedy bardzo dobre wrażenie,
      w sumie najlepsze z tych kilku, które obejrzałyśmy. No i siostra się
      zdecydowała, z rozmów z nią i dzieckiem wiem, że mały uwielbia to przedszkole.
      Szkoda, że my mamy za daleko, chociaż na nasze też nie narzekam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka