Dodaj do ulubionych

Ursynów - Wilczy Dół

24.02.06, 12:57
Tak naprawdę jest mało informacji o tym przedszkolu na forum. Czy ktoś
zechciałby sie podzielić swoją wiedzą na temat tego przedszkola? Interesuje
mnie wszystko: warunki, opieka, program, zajęcia dodatkowe.
Bardzo dziękuję i pozdrawiam
zocha
Obserwuj wątek
    • aletka1 Re: Ursynów - Wilczy Dół 24.02.06, 17:10
      Tak naprawde to bylo sporo informacji o tym przedszkolu, wystarczy wpisac w
      wyszukiwarke.... jest tez podforum Kabaty-Moczydło na forum Warszawa tam tez
      sporo informacji,
      Przedszkole do ktorego BARDZO trudno jest sie dostac (kilkanascie zgloszen na
      jedno miejsce). Przedszkole w miare nowe, podono calkiem przyjemne panie (chodz
      to oczywiscie zalezy jaki sie mialo z nimi kontakt), warto realnie ocenic swoje
      szanse dostania sie i poszukac ewentualnie innego...

pzdr
      Malgorzata
    • volta2 Re: Ursynów - Wilczy Dół 25.02.06, 13:58
      Ja z przyjemnością zapisałabym tam dziecko w zeszłym roku, ale gdy ostatniego
      dnia rekrutacji poszłam tam z podaniem i zapytałam o ilość podań (ok.100) to
      szybko pojechałam na Małcużyńskiego i tam zostawiłam podanie(45podań). Na
      wilczy dół nie miał by szans, bo z września. Teraz mi cholernie przykro, bo
      przeprowadziłam się jeszcze bliżej wilczego dołu a po synka jadę autobusem,
      wracamy często gęsto 50 minut. Ale wolę to, niż bulić za prywatne, bo wd był
      poza naszym zasięgiem.
    • zocha72 Re: Ursynów - Wilczy Dół 28.02.06, 08:22
      up
      • abc2006 Re: Ursynów - Wilczy Dół 06.03.06, 12:56
        przedszkole jest naprawdę bardzo dobre i otwerte na wiele inicjatyw, również
        rodziców. Miła atmosfera, nauczycielki kompetentne, a przede wszystkim z
        indywidualnym podejściem do dziecka. Wsparcie specjalistów - logopeda,
        psycholog, pedagog specjalny, pediatra. Dyrekcja tez ok. Starsze dzieciaki
        chodzą na basen, naprawdę dużo się dzieje. Tylko fakt, przez to, że jest to
        jedyne przedszkole na Kabatach - bardzo dużo chętnych, bo przecież tu mieszkaja
        same młode małżeństwa z dziećmi, a przedszkole jest tylko jedno(+ filia na
        Polnej Róży)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka