Dodaj do ulubionych

KuFerek tarchomin

17.11.06, 23:50
mam pytanie czy któraś z mam posyła tam dziecko. przygotowujemy się z córą do
odwiedzenia tego miejsca i chiałbym w związku z tym zasięgnąc języka z
pierwszej ręki. z góry dzięks
maga
Obserwuj wątek
    • agnieszka_gk Re: KuFerek tarchomin 18.11.06, 21:47
      Kuferek to nie przedszkole, ale coś w rodzaju sali zabaw, klubiku
      czy "przechowalni" na godziny. Panie prowadzą to z zaangażowaniem, ale z
      założenia ma to być miejsce otwarte na dzieci w każdym wieku i w każdym czasie,
      więc trudno organizować systematyczne zajęcia i grupy.
      • bubu27 Re: KuFerek tarchomin 18.11.06, 23:29
        bardzo ziekuję za informacje, czy twoje dziecie tam chodzi? intersuja mnie
        informacje jak tam jest tak od serca, czy smaczne posiłki, czy ciekawe zajecia,
        jak sie tam czują dzieciaczki? może któraś mama posyła tam swoją pociechę?
        • mkostki Re: KuFerek tarchomin 19.11.06, 15:01
          To nie do końca prawda, co napisała moja przedmówczyni. Od września 2006
          kuferek to także regularne przedszkole. Równolegle do przedszkola jest Klub
          przedszkolaka - tam dziecko możesz zostawić na kilka godzin, nieregularnie. Ty
          zapewniasz posiłki - panie podadzą je o zaleconej przez ciebie porze. Mój synek
          uczęszcza tam jako klubowicz, jak zaczął nie miał jeszcze 2 lat, ale panie po
          obserwacji jak sobie radzi - wyraziły zgodę.
          Osobiście jestem bardzo zadowolona. Panie prowadzące przedszkole mają dobre
          podejście do dzieci, mój Antek nie chce stamtąd wychodzić. Atmosfera jest
          bardzo przyjazna, dzieci zawsze maja cos ciekawego do roboty, a jednocześnie
          panuje tam porządek i dyscyplina.
          Teraz zastanawiam się, czy posłać tam synka do przedszkola, bo jednak to mała
          placówka,warunki lokalowe nie są rewelacyjne i nie ma własnego placu zabaw.
          Oferta zajęć dodatkowych tez na razie niewielka.
          Ale z drugiej strony to, że Antek tak dobrze się tam czuje jestem bardzo mocnym
          argumentem dla mnie.
          Radzę spróbować.
          Pozdrawiam
          Magda
          • bubu27 Re: KuFerek tarchomin 20.11.06, 00:17
            o rety ogromnie ci dziękuję za informacje, jutro idziemy do klubu na rekonesans.
            jak będzie ok myslę posyłac Majkę na kilka godzin dziennie, żeby z dzieciaki się
            pobawiłasmile myslę, że pewnie sie spotkaja nasze dzieciakismile) hihi pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka