asiamarta1 28.02.07, 17:00 Mam zamiar od września posłać dziecko do przedszkola.Bardzo proszę mamy- olsztynianki o opinie na temat przedszkoli na Nagórkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sbial Re: Przedszkola w Olsztynie 03.03.07, 14:55 poczytaj tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=58158228 nic więcej nie doradzę, bo sama jestem szukająca Odpowiedz Link Zgłoś
sbial Re: Przedszkola w Olsztynie 10.03.07, 11:34 na razie zawęziłam krąg poszukiwań do "Smerfów" i "Nutki". Znacie te miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
mzeta6 Re: Przedszkola w Olsztynie 10.03.07, 18:53 A ja jestem zachwycona przedszkolem Bajkoland na Nagórkach. Sama tam kiedyś chodzilam, mam mile wspomnienia.Bylam osobiście,wiele sie zmienilo na lepsze.To bardzo zadbane przedszkole. Pani Dyrektor przyjęla nas serdecznie ,rzeczowo przekazala dużo informacji o przedszkolu,pokazala sale zabaw - (przepiękne , duże , jasne , bogato wyposażone , kolorowe ). Przedszkole ma wlasną salę gimnastyczną, piękny ogród , ale co najważniejsze ,czuje się przyjazną atmosferę. Panie wychowawczynie byly zajęte zabawą z dziećmi. Po wizycie w Bajkolandzie, ja i mój mąż jesteśmy zdecydowani i pewni ,że to dobry wybór. Czekamy na kwiecień ,żeby zlożyć wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś