lali5 25.07.07, 15:34 Czy wasze dzieci (3 i 4 latki) korzystaja w przedszkolu z podrecznikow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nauczycielka_przedszkola Re: Podreczniki w przedszkolu 25.07.07, 16:03 Ja wysuwam taka propozycje(korzystania z dodatkowych ksiązek)na pierwszym zebraniu z rodzicami we wrzesniu.Prezentuje im dwie opcje (dwoch wydawcow),przeglądają wszystkie książki i rodzice decyduja,oczywiscie wspierając sie moją opinią ale do tej pory przez kilkanascie lat (jak mialam mlodsze grupy )zawsze bylo tak,ze jednoglosnie zgadzali sie na ich zakup.Ja natomiast tak negocjowalam z wydawcami,ze udawalo mi sie jako przedstawicielce placowki urwac jakis procent z ceny,ktore to pieniazki pzreznaczalam na zakup zabawek( wporozumeiniu z trojką grupową). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nauczycielka_przedszkola Re: Podreczniki w przedszkolu 25.07.07, 16:38 Zapomnialam dodac,ze w 3 latkach nigdy nie wysuwalam takiej propozycji,dopiero od 4 latkow. Odpowiedz Link Zgłoś
panda74 Re: Podreczniki w przedszkolu 25.07.07, 16:17 W grupie 3-latków nie było podręcznika, ale już w grupie 4-latków tak Odpowiedz Link Zgłoś
agulka04 Re: Podreczniki w przedszkolu 25.07.07, 17:43 u nas dopiero pięciolatki mają książki Odpowiedz Link Zgłoś