rosanna 16.04.08, 15:05 Czekam na opinie rodziców, których pociechy chodzą lub chodziły do tego przedszkola... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosanna Re: nr 65 - ul.Pancera 3 07.06.08, 12:19 Było już spotkanie organizacyjne, a dziś festyn. Są tu może rodzice przedszkolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaka1 Re: nr 65 - ul.Pancera 3 07.06.08, 13:59 są, są... poszukaj na wątku poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: nr 65 - ul.Pancera 3 08.06.08, 22:23 Ja właśnie zabieram dziecko z tego przedszkola. Jednak z powodu jednej z wychowawczyń, która nigdy chyba nie powinna zostać pedagogiem. Ogólnie przedszkole jest dla mnie super,druga wychowawczyni genialna- do niczego się nie można przyczepić, psycholog, logopeda-naprawdę z sercem, starają się pomóc jak mogą. Dużo atrakcji typu teatrzyki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: nr 65 - ul.Pancera 3 10.06.08, 15:47 A rozmawiałaś z nią? W każdym miejscu można na taką trafic. Może coś dziecku się nie spodobało, nie wiem... Trudno ogarnąć tak liczną grupę. Mam nadzieję, że to żadna z pań, z grupy mojego dziecka. Obie są Jole. Odpowiedz Link Zgłoś
ayelet Re: nr 65 - ul.Pancera 3 10.06.08, 21:30 Nie martw się to nie pani Jola Wiesz to nie była pierwsza sprawa, nie ma sensu męczyć dziecka. Rozmawiać próbowaliśmy ale pani odmówiła nam rozmowy, wyśmiewając się z nas czego od niej chcemy. Byliśmy w tej sprawie u dyrekcji, która próbuje jakoś sprawę załagodzić ale dla mnie kobieta, która pozwala sobie na krzyki na rodziców wolę nie myśleć co wyczynia z dziećmi. I nie chodzi tylko o odczucia dziecka. Pani nie reaguje na mówienie przez moje dziecko o siniakach czy zranieniach.Po prostu boję się o jego bezpieczeństwo. No a "wywiad środowiskowy" wśród pracowników potwierdził, że ta pani nie bardzo sobie radzi z emocjami delikatnie mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaka1 Re: nr 65 - ul.Pancera 3 11.06.08, 14:16 Jole są w miarę w porządku, choć wiadomo, że każda z nich ma jakieś swoje wady. Moje dziecko bardziej lubi tę "ciemną" czyli Jolę w ciemnych krótkich włosach. My długo się docieraliśmy z paniami a teraz tak strasznie żal się rozstawać, bo naprawdę wiele dobrego zrobiły dla naszego syna. Odpowiedz Link Zgłoś
rosanna Re: nr 65 - ul. Pancera 3 27.08.08, 10:19 Jutro spotkanie adaptacyjne dla maluchów. Jak nastroje przed 1 września? Od kiedy planujecie zostawić maluchy na cały dzień w przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś