deszczowa.dziewczyna 19.03.09, 11:15 Prosze o pomoc. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deszczowa.dziewczyna Re: jaki kod?? nt 19.03.09, 11:21 otrzymałam kod, pod którym mogę sprawdzać info Odpowiedz Link Zgłoś
mariken byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:22 bo np w wawie żadnych kodów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa.dziewczyna Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:27 W Wawie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:28 Ja nie mam żadnego kodu. Kiedy i gdzie go dostałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa.dziewczyna Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:33 Juz chyba jasne. Właśnie weszłam na stronę systemu i to chyba chodzi o kartę zapisu i kod do niego. Tylko nie mam przy sobie kodu, został w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_frania Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:38 A kodem nie jest przypadkiem pesel? Albo coś przegapiam i powinnam jakiś kod jednak dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:40 Nadal nie rozumiem, jaki kod? żeby sprawdzić coś w systemie trzeba podać swój login i hasło. Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa.dziewczyna Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:42 To ja nic nie rozumiem, ja dostalam kod kilkucyfrowy. Odpowiedz Link Zgłoś
klarasz Pierwsze słyszę 19.03.09, 11:44 Składałam wczoraj dokumenty i o żadnym kodzie nie było mowy. Z resztą w jakim celu byłby potrzebny? Chyba że dyrekcja przedszkola się sama pogubiła i dała ci kod, który powinien być tylko do jej dyspozycji.... Bo dyrektorzy mają inny dostęp do tego co jest w systemie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 11:55 Sama wypełniałaś wniosek internetowo, czy w przedszkolu Ci wypełniali? Mateuszek ma Łukaszek ma Odpowiedz Link Zgłoś
megimach Re: byłoby łatwiej gdybyś podała miasto 19.03.09, 17:30 nie ma kodów żadnych, posługujemy sie tylko nr pesel dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: gdzie wpisać kod podany przez przedszkole? 20.03.09, 08:29 A zapisywalas dziecko do zerowki? Bo ja tak, do zerowki w szkole i faktycznie, dostalam kod. Trzeba wpisac pesel, pod spodem kod i sprawdzic, czy dane zostaly prawidlowo PRZEZ SZKOLE wprowadzone. Ale tak jest tylko w przypadku, gdy dziecko idzie do zerowki w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 Re: gdzie wpisać kod podany przez przedszkole? 20.03.09, 09:48 Też dostałam kod.Nie dotyczy to tylko zerówkowiczów.Córka idzie do czterolatków.Pierwszy raz nie ma kodu ale przy kontynuacji jest bo dane już są w systemie Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkole2 do notesu 20.03.09, 22:50 ten kod ukazuję sie przy rejestracji dziecka - przez rodzica, dostaje go rodzic, przez dyrektora spisuje go dyrektor. Jeśli rodzic chce śledzić losy w internecie to dzwoni do dyrektora i dostaje kod, tylko, ze najczęściej dyrektor wpisuje rodziców, którzy nie posiadają dostępu do netu, tak więc po co im kod? Odpowiedz Link Zgłoś
alin9 przedszkole2 22.03.09, 19:30 Masz rację ale częściowąTo o czym Piszesz dotyczy "debiutantów" a od następnego roku nie służy on do śledzenia netu tylko aby móc wydrukować wniosek(bo tak jak wspomniałam dane już są i wejście jest zablokowane) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkole2 Re: przedszkole2 24.03.09, 21:22 Nie wiem o jakim mieście Pani pisze ale w W-wie ten system rusza poraz pierwszy, w zeszłym roku byl ale inny. Tak więc rodzicom po nic zeszł;oroczny kod. A ten, z tego roku jak wpomniałam musza zapisać na razie w notesie alebo napierw pobrać od dyrektora i zapisać w notesie. Chyba ... że nas dyrektorów jeszcze niedoinformowano o czymś, a rodziców już tak. Jeśli tak to przepraszam ale dzielę się wiedzą, która posiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
angusa Re: przedszkole2 25.03.09, 19:44 Ja podanie złożyłam i nic mi pani dyrektor nie podała. Dziś wchodzę po peselu dziecka i widzę, że podanie jest zarejestrowane. Co jeszcze mogę śledzić w necie ? I czy po paru dniach dostane jesczcze ten kod? Odpowiedz Link Zgłoś