sarling 11.10.09, 13:55 A konkretnie o salę jedynkę poporodową. Jak wcześnie trzeba ją zaklepać? Mam planowane cc, więc termin (o ile dzieć się pospieszy, tfu, tfu) mogę określić konkretnie. I nadal kosztuje 100, tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primavera12 Re: Pytanko o praski 11.10.09, 15:45 Nie wiem jak jest obecnie ale gdy ja rodziłam nie było możliwości wcześniejszego zarezerwowania pojedynczej sali. Trzeba było liczyć na szczęście, że będzie wolna. Były wówczas dwie takie sale i mi akurat sie udało bo właśnie sie zwolniła gdy urodziłam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Pytanko o praski 12.10.09, 09:02 Podobnie jak wyżej, kiedy ostatnio rodziłam nie było możliwości wcześniejszej rezerwacji, ale będę dziś w praskim to podpytam i dam znać o ile ktoś wcześniej Ci nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mw144 Re: Pytanko o praski 12.10.09, 21:43 Koszt 100 zł/dobę, nie ma wcześniejszej rezerwacji, jeśli jest wolna sala kiedy schodzisz z sali pooperacyjnej, to możesz wykupić. Odpowiedz Link Zgłoś
karol-cia83 Re: Pytanko o praski 13.10.09, 11:39 Tak, ja też się o nią dowiadywałam. Nie ma możliwości wcześniejszej rezerwacji jedynki. Trzeba liczyc na szczęście, że będzie akurat wolna Odpowiedz Link Zgłoś