czarnymagda99 16.10.09, 14:52 czy ktoś może napisać opinię na temat ginekologa Pawła Wypycha? chciałabym żeby poprowadził moją ciążę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mond33 Re: paweł wypych 16.10.09, 14:57 Może tu spróbuj zapytać albo podziałaj w wyszukiwarce na tym forum: forum.gazeta.pl/forum/f,588,Szpitale.html Odpowiedz Link Zgłoś
gosiablada Re: paweł wypych 16.10.09, 20:07 Nie znam lekarza ale znalazłam link odnośni opinii, pozdrawiam www.znanylekarz.pl/17463/pawel-wypych/ginekolog/warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
soska82 Re: paweł wypych 19.10.09, 01:11 Polecam Ci tego lekarza z całego serca i z czystym sumieniem. Prowadziłam u Niego ciąże w Medicover. Lekarz jest bardzo sympatyczny, na czas zleca wszystkie badania. Badanie ginekologiczne przeprowadza w bardzo delikatny sposób. Na nurtujące pytania, których w ciąży jest nie mało odpowiada bardzo wyczerpująco. I co najważniejsze nie pośpiesza pacjentki w czasie wizyty, bo za drzwami czeka już kolejna pacjentka. I nie ma żadnego problemu ze zwolnieniem lekarskim. Sam mnie wysłał, bo sam uznał, że czas troszkę odpocząć. Jednym słowem lekarz ideał. Jedyny minus, to taki, że w Medicover czeka się bardzo długo na wizytę. Nawet ponad miesiąc. Dlatego dobrze jest umówić się na kilka wizyt od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
soska82 Re: paweł wypych 19.10.09, 01:13 Polecam Ci tego lekarza z całego serca i z czystym sumieniem. Prowadziłam u Niego ciąże w Medicover. Lekarz jest bardzo sympatyczny, na czas zleca wszystkie badania. Badanie ginekologiczne przeprowadza w bardzo delikatny sposób. Na nurtujące pytania, których w ciąży jest nie mało odpowiada bardzo wyczerpująco. I co najważniejsze nie pośpiesza pacjentki w czasie wizyty, bo za drzwami czeka już kolejna pacjentka. I nie ma żadnego problemu ze zwolnieniem lekarskim. Sam mnie wysłał, bo sam uznał, że czas troszkę odpocząć. Jednym słowem lekarz ideał. Jedyny minus, to taki, że w Medicover czeka się bardzo długo na wizytę. Nawet ponad miesiąc. Dlatego dobrze jest umówić się na kilka wizyt od razu. Paweł Wypych pracuje w szpitalu Bródnowskim. Odpowiedz Link Zgłoś