sylwia_k27 24.10.09, 09:23 Proszę o pomoc jak mogę umówić się na wizytę do dr. Tenu z Grójca ? Jakim jest lekarzem, proszęo opinie? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marita72 Re: dr. Tenu ze szpitala Grójec 29.10.09, 20:40 A nie myślałaś o dr Modzelewskim? O ile wiem, był tam jeszcze niedawno ordynatorem. Tylko dzięki niemu mam dziś 11-letniego zdrowego chłopca z ciąży wysokiego ryzyka. Widywałam dr Tennou (nawet byłam u niego na kilku wizytach na dyżurze w szpitalu) ale nie powalił mnie nigdy na kolana jako ginekolog położnik. Niestety, nie dysponuję namiarami na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_k27 Re: dr. Tenu ze szpitala Grójec 24.11.09, 14:12 Dzięki za odpowiedz, znalazłam namiar na dr Tennou i byłam na pierwszej wizycie. Nie mogę na razie nic powiedzieć, ale na pewno się odezwę później, Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_k27 Re: dr. Tenu ze szpitala Grójec 17.08.10, 14:01 Tak jak obiecałam jest już po wszystkim i teraz mogę się podzielić z wami swoimi odczuciami. Najpierw dr. TENNOU - ciąża przebiagała prawidłowo bez komplikacji więc przychodziłam z wizyty na wizytę i nie mogę powiedzieć nic złego. Minus to że nie ma USG w gabinecie, za wizytę bierze 100 zł. Położna która była przy porodzie to Lidia Gałka(może być) i dr. Jóźwiak(trochę oprysklliwy) no i bolało podczas szycia-mogliby dawać znieczulenie lepsze. Na oddziale bylo całkiem dobrze, położne miłe same pytały czy chce coś przeciwbólowego, pielęgniarki też ok, nie miały za dużo roboty bo w sumie przez 3 dni urodziło się 8 dzieci. jak ktoś ma pytania to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś