curry1 06.01.10, 13:11 witam, czy któraś z Was rodziła ostatnio w lubińskiej Feminie? Możecie opowiedzieć jak tam teraz jest( po odejściu dr Nowackiego)? Jakie ceny, kto przyjmuje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiedyswygramwtotka Re: Femina- Lubin 02.11.10, 18:09 Podbijam. Jak teraz jest obecnie, do kogo najlepiej sie zapisac na wizyty? Odpowiedz Link Zgłoś
lipenka Re: Femina- Lubin 05.11.10, 07:24 Witam, tez jestem zainteresowana, na kiedy macie termin dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
prigi Re: Femina- Lubin 06.11.10, 19:53 jest tak samo jak przezd odejściem Nowackiego. byłam na obserwacji kilka dni temu i według mnie nic się nie zmieniło ja jestem pacjętką Pańszczyka i z całego serca go polecam. Kazzi też jest fajnym lekarzem, ale ma straszne obłożenie i trzeba na jego wizyty długo czekać. Odpowiedz Link Zgłoś
majka_z_mazur Re: Femina- Lubin 08.11.10, 07:26 A u mnie wlasnie na odwrot: dostalam sie odrazu do Kazziego,a do Panszczyka ponad 2 tygodniowe kolejki.. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi79 [...] 28.11.10, 15:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś