Dodaj do ulubionych

jak tam sytuacja w warszawskich szpitalach?

15.05.10, 10:01
podobno w Bielańskim nie przyjmują bo jest przepełnienie.. ktoś ma
jakieś wieści?
co sie dzieje np na Madalińskiego? Inflanckiej?
o św.Zofie nie pytam wink
Obserwuj wątek
    • anciarek2010 Inflancka 15.05.10, 10:41
      Ja rodziłam na inflanckiej 24.04. Tam zależy jak trafisz. Z soboty na niedz. jak rodziłam było 19 porodów, później dwa dni spokój. Leżeliśmy z małym prawie tydzień, w sali 6 os. tylko do poniedz byliśmy w 6 a potem leżały 2 albo 3 osoby. Nie ma tragedii naprawdę, oczywiście jest ograniczenie odwiedzin do 1 osoby do łóżka i bardzo tego przestrzegają. Nie wiem jak IP pryjmuje porody, jak wtedy byłam to przyjmowali z akcją skurczową 5 min co najmniej przez godzinę. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu, super personel, zarówno na patologii jak i noworodkach. Świetne, młode dziewczyny, nawet bez pytania o pomoc jak słyszały że dzidziusie płaczą to przychodziły zwłaszcza w nocy. Aha i cudowną położną miałam też z dyżuru, fajna młoda dziewczyna, mimo że kończyła pracę o 19 to została ze mną do 19,30 jak było całkiem po wszystkim (że też tacy ludzie się zdarzają w państwowych szpitalach!!), mimo że przyszła już zmiana. Jedyny minus to lekarz, który był przy moim porodzie beznadziejny, tzn. różne dziwne uwagi kierował w moją stronę, ale on na szczęście tylko szyje po porodziesmile Polecam naprawdę ten szpital! Nie zapłaciłam ani złotówki i brałam też znieczulenie-chociaż to akurat jest warte każdych pieniędzy. Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka