fasol-inka Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 13.06.10, 12:30 moją prowadził Marek Pietraszek - polecam, choć ja akurat miałam ciążę kompletnie bezproblemową, nudną jak to on określił więc nie mogę się wypowiedzieć co w przypadku jakichkolwiek problemów ale człowiek jest przesympatyczny, wszystko objaśnia, zawsze poświęci tyle czasu ile potrzebujesz, pamięta swoje pacjentki Odpowiedz Link Zgłoś
grocholak Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 13.06.10, 19:41 Moją w Medicoverze prowadzi dr Przybyłkowska- pracuje również na MAdalińskiego nie byłam u niej na Madalińskiego ani razu. W Medicowerze zawsze przyjmuje ciężarówki bez względu na fakt czy jesteś umówiona czy nie. Wyrozumiała, cierpliwa i zna się na rzeczy. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 13.06.10, 20:20 > moją prowadził Marek Pietraszek Moją również. Świetny facet, konkretny, dokładny, niczego nie zaniedbuje, a przy tym bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
paniusia.aniusia Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 13.06.10, 21:56 U mnie pani Elżbieta Kozłowska z Centrum Damiana (W-wa). Odpowiedz Link Zgłoś
smallcloud Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 13.06.10, 22:25 Mnie też Pietraszek - notabene Major w stanie spoczynku!!! Żałuje że odszedl z inlanckiej Odpowiedz Link Zgłoś
beatach9 Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 14.06.10, 08:27 Profesor Leibschang ,polecam! Wspaniały lekarz i cudowny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
majowamama3 Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 14.06.10, 18:47 Na obchodach w szpitalu raczej mało pozytywne wrażenie. Może poza szpitalem bardziej chętny do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkacava Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 14.06.10, 09:38 Moją ciążę prowadzi dr Anetta Karwacka. Rewelacyjny lekarz i super kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
mmarlenn Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 14.06.10, 10:05 Moją (już drugą) prowadzi dr Kucharski z Damiana. Jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
milou_milou Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 14.06.10, 11:34 A ktory lekarz daje bezproblemowo zwolnienia lekarskie? Bo moj, mimo ze bola mnie plecy i spojenie lonowe, nie chce dac zwolnienia, kieruje mnie do inspekcji pracy abym nie pracowala 8 godzin przy komputerze tylko 4, ale u mnie w pracy jest to niemozliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
brzuszeknatalia milou_milou 14.06.10, 16:53 dr. Zioło, jeśli jesteś zainteresowana napisz na priv, podam Ci namiary albo po prostu wpisz w google Michał Zioło. Odpowiedz Link Zgłoś
black-mama Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 15.06.10, 22:24 Dr Hadas z Damiana, jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
aussi79 Re: Warszawianki, kto prowadzi waszą ciąże? 19.06.10, 16:45 dr Kinga Ziółkowska - super babka, jestem z niej b. zadowolona. To ona sprawiła, że będziemy mieć Alę Odpowiedz Link Zgłoś